استاد سید محمد علی فقیهی از اساتید حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، به موضوع «مترفان ظالم و فاسق» پراخت.
/270/260/23/
این استاد درس خارج حوزه در ابتدای گفتگو خاطرنشان کرد: در سوره مبارکه اسراء آیه 16 می خوانیم: «وَ إِذَا أَرَدْنَا أَنْ نُهْلِكَ قَرْيَةً أَمَرْنَا مُتْرَفِيهَا فَفَسَقُوا فِيهَا فَحَقَّ عَلَيْهَا الْقَوْلُ فَدَمَّرْنَاهَا تَدْمِيرًا» و هنگامى كه بخواهيم شهرى را نابود كنيم، خوشگذران هاى آن را ميدان مى دهيم تا حكم قطعى عذاب بر آنان محقّق شود، پس آن شهر را به سختى نابود مى كنيم. (قرآن.اسراء.۱۶)
استاد فقیهی در ادامه بیان کرد: از این آیه مبارکه، می توان به نکات ذیل پی برد:
۱- خداوند قبل از اتمام حجت و قبل از ارسال رسول کسی را مواخذه نمی کند.
۲ـ اگر مردم پیام خدا را پذیرا شدند و به آن عمل کردند، خداوند سعادت دنیا و آخرت را نصیب آنها می گرداند.
۳- کسانی که به دستورات سعادت آفرین الهی عمل نکنند، موجبات هلاکت خود را فراهم کرده اند.
۴- مترفین به معنای متنعمین و ثروتمندان از خدا بی خبر است.
۵- متاسفانه در جوامع ناسالم، مترفین و صاحبان زر و روز، بر مردم حکومت می کنند.
۶- مترفان با همه انبیاء و با هر نغمه انسانی، اخلاقی و دینی به مخالفت برمی خیزند تا به ظلم و فسق خود ادامه دهند.
۷- امروزه مخالفان حجاب و احکام سعادت آفرین اسلام، همان مترفان و اذناب نادان آنها هستند.
۸- آیه شریفه به مردم مومن هشدار میدهد که حکومت کشورتان را بدست مترفان شهوت پرست نسپارید.
۹- مترفانی که رویای تسلط صهیونیست و مزدوران آمریکا را میبینند پس در رویای خود، اسارت خویشتن، دختران و زنان خود را هم ببینند.
۱۰- مصداق روشن مترفان، آمریکایی ها و صهیونیستهایی هستند که شریانهای اقتصادی و رسانه ای را در اختیار دارند.
۱۱- فسق و فجور مترفان و صاحبان زر و زور موجب نابودی جامعه می شود.
۱۲- قضیه آتش سوزی لوس آنجلس عذاب الهی مترفین است.