استاد خرمی ارانی مطرح کرد؛

چرا باید علیرغم همه مشکلات، در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنیم؟

به مناسبت فرا رسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران عزیز، در بیست و دوم بهمن 1357، استاد حسن آقا خرمی ارانی از اساتید حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، به این موضوع پرداخت: «چرا باید علیرغم همه مشکلات، در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنیم؟»

/270/260/21/

این استاد درس خارج حوزه در ابتدای گفتگو خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری دام ظلّه العالی گفتند: «۲۲ بهمن نماد اتحاد ملی است. این وحدت، عامل پیروزی انقلاب و ضامن بقای آن خواهد بود.»

 

وی افزود: حضور مردم در راهپیمایی‌ ها یکی از عوامل مهم بازدارنده توطئه بدخواهان انقلاب است. دشمنان، همراهی و اعتقاد مردم به نظام و انقلاب را در این مناسبت‌ ها ارزیابی می ‌کنند. بنابراین مردم باید برای حفظ امنیت و استقلال کشور، با حضوری هرچه با شکوه تر در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنند.

 

الف) استاد خرمی ارانی در ادامه بیان کرد: تأثیرات داخلی و خارجی راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. ۲۲ بهمن و پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، حادثه مهم و حیرت‌ انگیزی برای جهانیان بود. این حادثه بزرگ قرن، از یک‌ سو معادلات سیاسی استکبار را در ادامه سیاست سلطه و تقسیم استعماری جهان بر هم زد و از سوی دیگر، یکی از استوارترین رژیم‌ های وابسته را ریشه ‌کن ساخت و در کشور ایران، با اهمیتی که از نظر استراتژیکی و اقتصادی برای قدرت‌ های بزرگ جهان داشت، تحول سیاسی بزرگی به ‌وجود آورد و یک بار دیگر اسلام را به ‌عنوان قدرت تعیین‌ کننده در جهان مطرح کرد و چشم‌ انداز وحدت جهان اسلام و ایستادگی در برابر استعمار کهنه و نو، ایجاد قطب سیاسی جدید در جهان و فروریزی رژیم‌ های وابسته و تحمیلی را در سرزمین ‌های اسلامی، در برابر دیدگان مشتاق میلیارد‌ها مسلمان گشود و موجی از وحشت و اضطراب را در دل‌ های جهانخواران پدید آورد که آثار آن را امروز با گذشت ۴۵ سال از عمر انقلاب اسلامی در جای جای جهان از غرب آسیا گرفته تا قلب اروپا و امریکای لاتین شاهد هستیم.

 

وی خاطرنشان کرد: هر چند راهپیمایی هر ساله ۲۲ بهمن به خاطر پاسداشت انقلابی است که در روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ توسط حضرت امام خمینی (ره) رقم خورد و تاریخ نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری امام (ره) را به نقطه عطف خود رساند و پادشاهی ۲۵۰۰ ساله و ظلم و استبداد ۵۷ ساله رژیم پهلوی را در ایران ریشه‌ کن کرد و حکومت جمهوری اسلامی تأسیس شد، اما حرکت بیداری ملت‌ ها که متأثر از انقلاب اسلامی در طول این ۴۵ سال آغاز شد، بر اهمیت پاسداشت همیشگی و هر ساله از انقلاب با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن افزوده است چراکه ملت ‌هایی که استقلال خواهی خود را با الگوگیری از انقلاب اسلامی ملت ایران آغاز کرده، چشم به ما دوخته ‌اند تا ببینند در چهل و پنجمین سال انقلابی که به صراحت امریکا و دیگر دشمنان انقلاب اسلامی سخن از فروپاشی آن سر می ‌دهند، ملت ایران چگونه و با چه انگیزه ‌ای به صحنه آمده و پشتیبان انقلاب خود خواهند بود.

 

ب) این استاد حوزه علمیه قم افزود: در شرایط فعلی با توجه به توطئه ‌های متعدد دشمنان انقلاب اسلامی، نیاز به وحدت ملی و حرکت در مسیر انسجام و یکپارچگی، بیشتر از گذشته احساس می ‌شود ودر راستای حفظ منافع ملی، باید خارج از تفکر جناحی و تعلقات گروهی و به دور از دلخوری ‌ها و کاستی ‌هایی که غالبا متأثر از رخوت و سستی بعضی مسئولان کشور در انجام نیاز‌های ضروری مردم است، باید با نگاه به منافع و امنیت ملی، در این مناسبت مهم و تاثیر گذار شرکت کرد. انتظار این است که راهپیمایی خودجوش و مردمی ۲۲ بهمن امسال در شرایط فعلی باید به گونه ‌ای برگزار شود که قوی ‌تر و پرشکوه‌ تر از سال‌ های گذشته باشد. چر اکه این حضور موجب حفظ منافع ملی و تقویت امنیت ملی کشور خواهد شد.

 

استاد حسن آقا خرمی ارانی خاطرنشان کرد: راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال دارای پیام‌ های زیادی در حوزه داخلی، منطقه ‌ای و بین‌ المللی خواهد بود که به ‌طور اجمال به برخی از آنها اشاره می ‌شود.

۱- وی افزود: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن آن‌ هم در چهل و پنجمین  سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، تجدید بیعت با آرمان‌ های انقلاب و امام (ره) و رهبری نظام است. ملت ایران با گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی بدون ترس و بدون توجه به توطئه ‌های دشمنان خارجی نشان خواهند داد که از آرمان ‌های انقلاب و اسلام کوتاه نخواهند آمد.

 

۲ – این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه بیان داشت: حضور مردم در راهپیمایی‌ ها یکی از عوامل مهم بازدارنده توطئه بدخواهان انقلاب است. دشمنان، همراهی و اعتقاد مردم به نظام و انقلاب را در این مناسبت‌ ها ارزیابی می‌ کنند، بنابراین مردم باید برای حفظ امنیت و استقلال کشور، با حضوری هرچه با شکوه‌ تر در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنند.

 

۳- وی اضافه نمود: مردم ‌سالاری ما بر پایه ارکان اسلام و نظام دینی، اهمیت خاصی به حضور مردم می ‌دهد و تمام مسئولان، سازمان‌ ها و نهاد‌ها به‌ نوعی به مردم متصل هستند و مشروعیت و مقبولیت خود را از مردم می‌گیرند. بنابراین این راهپیمایی تأیید دوباره نظام مردم ‌سالار ایران را به رخ جهانیان خواهد کشاند.

 

۴- استاد خرمی ارانی خاطرنشان کرد: نظام سلطه با به ‌وجود آوردن فشار‌های جدید ازجمله تحریک برخی افراد و گروه‌ های ناراضی کشور که در شرایط سخت اقتصادی قرار دارند، با سازماندهی برای ایجاد اغتشاش در کشور و تشدید تحریم ‌های بعد از برجام، درصدد جدایی مردم از حکومت است و به ‌طور قطع، ۲۲ بهمن را فرصت مناسبی برای دریافت سیگنال ‌هایی جهت ارزیابی موفقیت برنامه‌ های خود می‌ داند. از همین رو حضور پر رنگ مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، می ‌تواند کلیه سناریو‌ها و برنامه ‌های دشمن را به هم ریخته و ننگ دیگری را بر پیشانی آنها بنشاند.

 

۵- وی افزود: حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲بهمن امسال می‌تواند ترجمان این فراز از جمله شهید مظلوم بهشتی باشد که فرمودند: ملت ما شیشه است که اگر شکسته شود، برنده ‌تر می ‌شود. بنابراین، اگر غرب در یک اشتباه محاسباتی، فکر می ‌کند که با فشار تحریم می‌ تواند از ملت ایران چهره شکست‌ خورده به نمایش بگذارد، سخت در اشتباه است. چراکه در شرایط سخت ملت ایران برنده ‌تر می ‌شود.

 

6- این استاد حوزه علمیه قم در ادامه بیان کرد: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن به ‌صورت گسترده، نمایشگر استقامت و پایداری مردم ما وهمه همه جبهه مقاومت وازادگان جهان ، نسبت به داشتن روحیه آزادگی و زیر سلطه زورمداران عالم قرار نگرفتن است.

 

۷- وی افزود:  در پایان باید گفت که با توجه به تهدید‌ها و تحریم ‌های غرب به ‌خصوص امریکا و زیاده خواهی و خارج از عرف سیاسی ترامپ است که از سویی تحریم های مجدد وضع واز سویی ادعای گفتگو ومذاکره می کند، راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال از ویژگی خاصی برخوردار است و ضروری است با حضور هرچه باشکوه‌ تر مردم در سراسر کشور برگزار شود. این حضور پیامی است به دشمنان ا که با ایجاد فشار حداکثری درصدد هستند کشور ما را در تنگنا‌های بیشتر  اقتصادی قرار دهند و مقاومت امت اسلامی را بشکنند. حضور مردم نشان از بالندگی و نهراسیدن از نهیب دشمن است.

 

 

ي, 11/21/1403 - 12:14