آیت الله العظمی جوادی آملی:

از گفتن آنچه به آن عمل نمی‌کنیم، بپرهیزیم

حضرت آیت‌الله جوادی آملی در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین حسین مظفری نماینده ولی‌فقیه در قزوین در قم، بر لزوم عمل به گفتار تأکید کردند و اظهار داشتند: باید سعی کنیم هرچه می‌گوییم، به آن عمل کنیم و از گفتن آنچه به آن عمل نمی‌کنیم، بپرهیزیم.

ایشان حفظ ارتباط با خدا، مردم و حوزه‌های علمیه را ضروری دانسته و تصریح کردند: باید ارتباط خود را با خدا حفظ کنیم، باید ارتباط خود را با مردم حفظ کنیم و نباید ارتباط خود را با حوزه‌های علمیه قطع کنیم، یا فقط درس بگوییم یا درس بخوانیم، چراکه انسان هرگز فارغ‌التحصیل نمی‌شود.

معظم‌له با اشاره به آیه شریفه ﴿إِن تَتَوَلَّوا یَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَیْرَکُمْ﴾، تأکید کردند: خداوند دین خود را حفظ می‌کند و هرگز از آن دست برنمی‌دارد، لذا صریح آیه قرآن است که اگر شما از دین حق رویگردان شوید، خداوند گروهی دیگر را جایگزین شما خواهد کرد.

حضرت آیت الله جوادی آملی همچنین بر ضرورت تکریم علمای گذشته تأکید کرده و از مسئولان استان خواستند زمینه استفاده از بزرگان علمی و دینی را در این استان فراهم کنند.

پ, 12/02/1403 - 22:39