بعد از غیبت کبری آن چیزی که می تواند محور باشد و جامعه را می تواند در مسیر سعادت قرار بدهد، «ولایت فقیه» است که ما به حمد خدا و به لطف امام زمان و تأییدات خدای متعال در زیر سایه ولایت مطلقه فقیه هستیم.
استاد محمد جواد انصاری از اساتید حوزه علمیه قم با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید در موضوع «لزوم روشنگری در قبال توهین کنندگان به نظام و رهبری» به گفتگو پرداخت.
وی در ابتدای گفتگو به بیان اهمیت جایگاه امامت پرداخت و خاطرنشان کرد: اهمیت جایگاه امامت از آیاتی که در واقعه بزرگ غدیر خم نازل شده است، روشن می شود.
«يا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ وَ اللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكافِرين» (المائدة: 67)
وی در همین رابطه بیان کرد: پیامبری که در طیّ بیست و سه سال اکثر قریب به اتفاق احکام را بیان نمود اما مهمترین «ما انزل الله»، چیزی جز جانشینی و خلافت رسول الله نیست؛ همان چیزی که اگر بیان نشود، گویی آن حضرت هیچ کاری نکرده است.
استاد انصاری خاطرنشان کرد: پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم بعد از آنکه مراسم حج انجام گردید، صد هزار حاجی را نگاه داشتند و ولایت و امامت امیرالمؤمنین علی السلام را ابلاغ نمودند. و به این ترتیب این آیه شریفه نازل گردید: «الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذينَ كَفَرُوا مِنْ دينِكُمْ فَلا تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْنِ الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دينَكُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتي وَ رَضيتُ لَكُمُ الْإِسْلامَ دينا.» (مائده: 3) یعنی با مسئله امامت و ولایت دین کامل شد. این دو آیه به خوبی اهمیت مسأله امامت را نشان می دهد.
وی افزود: بعد از غیبت کبری آن چیزی که می تواند محور باشد و جامعه را می تواند در مسیر سعادت قرار بدهد، «ولایت فقیه» است که ما به حمد خدا و به لطف امام زمان و تأییدات خدای متعال در زیر سایه ولایت مطلقه فقیه هستیم.
این استاد حوزه علمیه قم اضافه نمود: امروز نیز شخصیت بزرگوار و کم نظیری همچون آیت الله العظمی امام خامنه ای در جایگاه ولایت فقیه قرار دارند و این کشور، کشور امام زمان (عج) است.
وی در ادامه بیان کرد: اگر چه شاهد توطئه دشمنان انقلاب علیه این انقلاب هستیم، ولی رهبری این فقیه عالی قدر است که توطئه ها را خنثی نموده است.
استاد انصاری خاطرنشان کرد: آنچه که می تواند جامعه را در مسیر سعادت و هدایت قرار دهد، ولایت فقیه است و ان شاء الله پرچم این انقلاب به دست امام زمان (عج) خواهد رسید.
این استاد بزرگوار حوزه علمیه قم در بخش دیگری از گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید ضمن اشاره به اهمیت جایگاه امامت در کلام حضرت زهرا سلام الله علیها به عنوان عامل انسجام امت اسلامی خاطرنشان کرد: متأسفانه در ماه های اخیر شاهد هستیم که برخی از افرادی که سابقه حضور در حوزه را داشته اند به انقلاب، نظام و مقام معظم رهبری توهین می کنند.
وی افزود: وظیفه اساتید حوزه در این مسأله، روشنگری و بیان است؛ البته باید دانست در طول تاریخ اسلام، از همان صدر اسلام از این مسائل وجود داشته است.
این استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم در ادامه بیان کرد: ما در صدر اسلام با شخصیت هایی همانند طلحه و زبیر مواجه می شویم؛ زبیر پسر عمه رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم بوده است و از نزدیکان حضرت رسول و امیرالمؤمنین علیهما السلام به شمار می آمد.
وی اضافه نمود: به فرموده امیرالمؤمنین علیه السلام زبیر از اهل بیت بود؛ تا آنکه فرزند نحس او رشد کرد. «و قال علیه السلام: ما زال الزبير رجلا منا أهل البيت حتى نشأ ابنه المشئوم عبدالله»
استاد محمد جواد انصاری خاطرنشان کرد: امروز هم می بینیم که این فرد، فریب پسرش را خورده است و این چنین به انقلاب و نظام و رهبری نظام توهین می کند. ما باید در مقابل، روشنگری کنیم؛
وی افزود: یکی از دعاهای بسیار مهم عاقبت بخیری است؛ وقتی شخصی نمی تواند از محضر شخصیت بزرگی مانند آیت الله بهاء الدینی رضوان الله تعالی علیه استفاده کند به خاطر این است که هوا، هوس، شیطان و امیال نفسانی بر او غلبه کرده است به همین جهت نمی تواند از نور خورشید و نور وجود آفتاب تابان وجود آیت الله العظمی بهاء الدین بهره گیرد.
این استاد حوزه علمیه قم در کلام پایانی بیان کرد: اجمالا در طول تاریخ از این مسائل بوده است و بحمدالله مردم آگاه هستند و فریب این چیزها را نخواهند خورد.
/270/260/22/