به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی فاجعه اخیر آبادان را حاصل بی توجهی به احکام دینی دانسته و بیان داشتند: اسلام حتی در زمینه ساخت قبر هم توصیه های فراوانی دارد که قبر باید به شکل محکمی ساخته شود چه رسد به ساختمانهایی که افراد زنده در آن زندگی می کنند!
حجت الاسلام والمسلمین مروی تولیت آستان قدس رضوی صبح امروز در ادامه برنامه های خود در سفر به شهر مقدس قم، با حضور در بیت آیت الله العظمی جوادی آملی، با ایشان دیدار و گفتگو کرد.
حضرت آیت الله جوادی آملی در این دیدار با اشاره به ایام دهه کرامت اظهار داشتند: خداوند ما را کریم آفرید و به ما درس کرامت آموخت، قرآن کریم نیز فرمود ﴿لَقَدْ کَرَّمْنا بَنی آدَم﴾، ما به شما کرامت عطا کردیم، دین اسلام همواره بر کرامت انسان تاکید داشته و ما را نیز به حفظ کرامت انسانی دعوت می کند.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود، فاجعه اخیر آبادان را حاصل بی توجهی به احکام دینی دانسته و بیان داشتند: اسلام حتی در زمینه ساخت قبر هم توصیه های فراوانی دارد که قبر باید به شکل محکمی ساخته شود چه رسد به ساختمانهایی که افراد زنده در آن زندگی می کنند!
مرجع تقلید شیعیان همچنین با اشاره به معضلات اقتصادی پیش آمده، خاطرنشان کردند: اقتصاد مبتنی بر علم می تواند در پیشگیری از ایجاد مشکلات اقتصادی از جمله تورم، کارآمد باشد و چنین اقتصادی می تواند قیمت ها را در بازار ثابت نگه دارد.
آیت الله جوادی آملی با تاکید بر اهمیت کار و تولید در توسعه کشور، اظهار داشتند: برخی کشورها در جنگ جهانی اول و دوم خاکستر شدند، اما با بها دادن به کار و تولید، امروزه جزء کشورهای پیشرفته دنیا هستند.
ایشان ضمن استقبال از توسعه حرم رضوی اذعان کردند: توسعه حرم رضوی از فعالیت های لازم و شایسته ای است که خود آستان قدس رضوی می تواند در این زمینه فعالیت و بودجه مورد نیاز را از طریق کار و تولید فراهم آورد.