استاد احدی مطرح کرد؛

زبان و شمشیر، دو اسلحه منافقین

به مناسبت فرا رسیدن هفتم تیر ماه و سالگرد شهادت آیت الله دکتر بهشتی و هفتاد و دو تن از یاران باوفایش توسط منافقین کوردل، استاد حاج شیخ مهدی احدی از اساتید برجسته حوزه علمیه قم و از شاگردان علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه در گفتگو با خبرنگار نشست دوره ای اساتید به بیان ویژگی های آن شهید مظلوم پرداخت.

/270/260/22/

این استاد برجسته حوزه علمیه در ابتدای گفتگو خاطرنشان کرد: این سید بزرگوار، دکتر بهشتی، مظلوم انقلاب ما بوده است. غالبا هم جوان ها و هم مظلوم به دنبال آن هستند که چرا ایشان را به شهادت رساندند و چه انگیزه ای برای این کار داشتند و این عمل را به چه ابزاری انجام دادند.

 

وی افزود: صحبت از چرایی آن، بسیار صورت گرفته است؛ واضح است که دشمنان به دنبال محو انقلاب اسلامی و ولایت فقیه بودند. اما در مورد ابزار چگونگی انجام این کار، با دو ابزار بوده است؛ یکی از ابزار آنها بمب زبانی و شایعات و دیگری بمب جسمی بوده است.  به عنوان مثال می گفتند ایشان پول دار است و ثروت آنچنانی دارد. در صورتی که ایشان طلبه ای ساده بودند و زندگی طلبگی داشتند؛ به هامبورگ رفتند و جوانان را به اسلام جذب می کردند. اما حتی برخی از رفقای ما هم این شایعات را قبول می کردند.

 

این شاگرد علامه حسن زاده آملی رضوان الله علیه در ادامه بیان کرد: جریان نفاق به حدی ایشان را بمباران کردند که برخی از مردم قبول کردند. حتی ایشان برای بازدید از جبهه و جنگ به منطقه ای مذهبی و متدین رفته بودند؛ با این حال به ایشان سنگ زدند تا ایشان نتواند صحبت کند. ایشان به سپاه رفتند و بچه های سپاه ایشان را به آغوش گرفتند و عمل آن افراد را توجیه می کردند. اما دیدند آیت الله بهشتی دارای روحیه بالایی است؛ و می گوید: «توپ والیبال کجاست؟ بیایید والیبال بازی کنیم.»

 

استاد احدی خاطرنشان کرد: در سالگرد ایشان آقای شجونی در مسجد اعظم می گفت: یکی از اولیای خدا شهید منتظری را خواب دید؛ به او گفت: جای شما کجاست؟ گفت: «همان جا که قرآن وعده داده بود» گفت: جای بهشتی کجاست؟ گفت: «دست ما به آنجا نمی رسد.» بهشتی مقامی اینچنینی دارد. فرزندان ایشان می گفتند: وقتی برای استراحت یا شام به منزل می آمدند، اجازه غیبت کردن از دیگران را به ما نمی داد.

 

وی اضافه نمود: در طول تاریخ، امامان ما را با همین شیوه به شهادت رساندند. از این رو در زیارتنامه امام رضا علیه السلام می خوانیم: «لعن الله من قتلک بالأیدی و الألسن». خدا لعنت کند قاتلین تو را که هم با شمشیر و هم با زبان کشتند. کار جریان نفاق همین است. همه باید از این عبارت درس بگیرند که جریان نفاق در کجا تأثیر می گذارد. الآن هم همین است.

 

 

چ, 04/01/1401 - 13:47