استاد احمدپور مطرح کرد؛

لزوم عبرت از خائفین

استاد علی احمدپور از اساتید حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به موضوع «لزوم عبرت از خائفین» پرداخت.

/270/260/22/

این استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم در ابتدای گفتگو خاطرنشان کرد: گاه سؤال می شود که آیا در کرانه باختری به ریاست محمود عباس زمینه ای برای ایجاد فضا برای دفاع وجود دارد یا خیر. و آیا ذلتی که از آنها می بینیم، خودخواسته است، یا ناخواسته؟ در پاسخ باید گفت وجود محمود عباس ها بر اساس طرحی بود که امریکا، انگلیس و فرانسه پیاده کرده بودند تا بتوانند در مقابل مسلمان ها این غده سرطانی را نگاه دارند. بر اساس این طرح، افرادی را برای بخش هایی از سرزمین مقدس و فلسطین اشغالی آماده کردند و آنها را تربیت کردند؛ که یکی از آنها همین محمود عباس است. شخصیتی که برای بقای شخصیت خودش در کرانه باختری از نظر فکری و فرهنگی، مردم را جدا کرده است.

 

وی افزود: فلسطین، یک وجود و یک پیکر، بیشتر نیست؛ کرانه باختری، غزه، شمال و جنوب ندارد؛ یک وجود، بیشتر نیست و یک قلب تپنده به نام قدس دارد. با این وجود یک پارچه را تکه تکه کردند تا نتوانند احقاق حقوق خود را داشته باشند و از این رو متأسفانه محمود عباس هم یکی از عواملی است که در این راه، همراه شده است. اگر امروز محمود عباس مانع نبود، با حرکتی که از کرانه باختری انجام می شد، اسرائیلی باقی نمی ماند.

 

استاد احمدپور در ادامه بیان کرد: ما مسلمان ها باید توجه کنیم هر چه از پیکر اسلام جدا کنند، به ضرر اسلام است. آنها در دنیای غرب، تلاش می کنند که وحدت و اتفاق و اتحاد خود را نشان بدهند؛ اما با وجود فلسطینی که همیشه وجود داشت؛ حتی آن نخست وزیر زن اسرائیل خودش می گفت اهل فلسطین است؛ شناسنامه اش برای فلسطین است؛ با این حال رژیم جعلی صهیونیستی ادعای حکومت می کند؛ اما فلسطینی ها را تکه تکه می کنند. بر ما مسلمان ها است که عبرت بگیریم. و بدانیم کشوری که دچار تجزیه شد، جز ضعف و ذلت، چیزی در انتظارش نیست.

 

این استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: می بینیم که طلبه ها چگونه شور و اشتیاقی برای نبرد با رژیم منحوس صهیونیست دارند؛ این اتفاق، غیر منتظره نیست؛ و غیر از این هم از طلبه ها و سربازان حضرت ولی عصر علیه السلام توقعی نمی رفت. شهید مصطفی چمران نیز بعد از رسیدن به مراجع بالای علمی، همه امکانات مادی را رها کرده، به لبنان رفت تا به جهاد بپردازد؛ و بعد از انقلاب نیز به ایران آمد تا در جبهه ای دیگر از حق، مبارزه را ادامه دهد و از مظلوم دفاع نمایند. ما در هر جبهه ای باشد، برای دفاع از مظلوم باید تلاش کنیم و هیچ ترس و خوفی هم در دل ما نیست؛ با این حال باید کارها در محور مقاومت برنامه ریزی شده باشد. همه ما برای جان فشانی آماده باشیم و امیدواریم که قلب نازنین امام زمان علیه السلام از ما راضی باشد.

 

چ, 08/10/1402 - 19:23