استاد مصطفی هروی از اساتید حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به موضوع «نقش بی بدیل مقام معظرم رهبری دام ظله العالی در تحولات غرب آسیا» پرداخت.
/270/260/22/
این استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم در ابتدای گفتگو خاطرنشان کرد: غرب آسیا و دنیا عجیب در حال تغییر و تحول است. باید گفت تحلیل و چرایی سیر این حجم تحولات از قوّه بشری خارج است و اصولاً موضوعات با هم جور در نمی آید؛ انگار دستی نامرئی، اما بسیار نیرومند، در حال ساختن و بافتن آن برای هدفی معلوم، اما بسیار بزرگ است.
وی افزود: اگر منطقه بسیار مهم و استراتژیک غرب آسیا را مانند یک قالی چندین رنگ و هزار رج تصور کنیم و ببینیم، آنگاه شاهد خواهیم بود دستان هنرمند و بی بدیل پیر فرزانه و حکیم الهی ما یعنی حضرت آیتالله خامنه دام ظله العالی، در جای جای این دارِ قالی در حال گره زدن و بافتن تار و پود آن است.
استاد هروی در ادامه بیان کرد: چه کسی باور می کند داعشی که تا چند سال پیش، سوریه و عراق را گرفته بود و ده ها کشور از او حمایت می کرد و تا چند صد متری کاخ بشار اسد پیشروی کرده بودند، به مدد تدبیر و ایستادگی امام خامنه ای دام ظله العالی، این فخر ایران زمین، دیدیم که از بین رفتند و تنها خاطره ای از آنها باقی ماند.
وی خاطرنشان کرد: چه کسی باور می کرد یمن و باب المندب که زیر بار ۲۵۰ هزار بار حملات هوایی سعودی و ائتلاف آن قد خم کرده بود، با راهبری و فرماندهی و استقامت حضرت آیتالله امام خامنه ای در دفاع از انصارالله، امروز عربستان و امارات را وادار به عقب نشینی و صلح و تامین خسارت نماید.
وی افزود: چه کسی باور می کرد اسراییل آن قَدَرقُدرت غرب آسیا که تمام قدرت های عربی را ظرف ۳ روز به خاک مذلت نشانده بود، امروز درمانده و حیرت زده در برابر، حماس و جهاد اسلامی و حزب الله زانو بزند و هزار زخم خنجر را نوش جان کند و جرأت هر نوع اقدام جنگ طلبانه را نداشته باشد.
این استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم در ادامه بیان کرد: چه کسی باور می کرد در حالی که دشمنان ما، با کمک عده ای مزدور وطن فروش داخلی، برخی خیابان های ما را به آشوب کشانده بودند، امروز اغتشاشات و اعتصابات قلب پاریس و لندن و تل آویو را فرا گیرد و اوضاع را از دست همه دولتمردان آن بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: چه کسی باور می کرد با حمایت ایران از روسیه، کل ناتو در باتلاق اوکراین زانو بزند؛ اروپای قلدر و تحریم کننده ایران، اینچنین به ضعف و بدبختی و گرانی مبتلا گردد و تمام توان نظامیش را در برابر ارتش روسیه به صحنه آورد.
استاد هروی افزود: چه کسی باور می کرد عربستان با آن همه ادعا، اینگونه به پای میز مذاکره با ایران بیاید و هر آنچه را که ایران بخواهد بپذیرد، هم در عراق، هم در بحرین، هم در یمن و هم در لبنان. چه کسی باور می کرد آمریکا آنگونه با فضاحت از افغانستان فرار نماید و امروز هم گرفتار در جنگ اوکراین گردد و هم تایوان. در کدام زمان می توان سراغ گرفت ایران بزرگ ما اینچنین قدرتمند و بزرگ و عزتمندانه در عرصه جهان ظاهر گردد. چه کسی باور می کرد امروز چند قدرت بزرگ و مسلم جهان هر کدام در قسمتی نیازمند عینی از ایران ما باشند.
وی افزود: دیدیم که نور چشمان ما آیت الله خامنه ای عزیز دام ظلّه العالی سال های پیش فرمودند: «استقامت و اتحاد رمز پیروزی ملت ایران است» و امروز ما میوه پیروزی عظیم را شاهدیم و می چینیم. اگر اقتصاددان ها و مدیران اقتصادی و اداری ما، همپای پیر فرزانه ما حرکت می کردند و حرف های حکیمانه او را طوطیای چشمان خود قرار داده بودند، امروز قلّه های صنعت و رفاه اقتصادی را هم فتح کرده بودیم.
استاد مصطفی هروی خاطرنشان کرد: دنیا خواهد دید سرپنجه های مدبرانه امام خامنه ای دام ظله العالی می رود تا ایران را به جایگاه شایسته خود برساند و اوست که در انتها پرچم افتخار وعزت مسلمانان را به امام عصر (عج) می رساند. او چون هنرمندی ماهر و استاد ، صحنه جدید خاورمیانه را به تصویر کشید؛ آنگاه چیره دستانه تار و پود این قالی زیبا را به هم گره زد و کاری کرد کارستان. باید رهبر عزیزمان، آیت الله خامنه ای را باور کنیم؛ او حجت و نایب امام زمان (عج) است و هر کس او را سنگ بزند، ریشه های خود و نام و نشان و حیات خود را زده است؛ هرکس دامنش را چنگ بزند، دنیا و آخرت را برده و از آن خود ساخته است.