عظمت شخصیت حضرت نبی اکرم (ص)

به مناسبت رحلت پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم، استاد سید عباس سید کریمی، از اساتید حوزه علمیه قم با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید در موضوع «عظمت شخصیت حضرت» به گفتگو پرداخت.

 

این استاد درس خارج در ابتدای گفتگو خاطرنشان کرد: بعد از آنکه جدّ ما آدم از بهشت برزخی رانده شد و راهی عالم دنیا گردید، و نسل او در اسفل سافلین و جهان ظلمت قرار گرفت، خداوند تبارک و تعالی از باب لطف و رحمت خودش گروه رسولان و جانشینان آنها را فرستاد تا روزنه ای برای بشر به سوی عالم بالا و نور برقرار شود.

 

چ, 07/23/1399 - 10:57

آموزه امام رضا (ع) نسبت به نیت علم آموزی

شنيدم حضرت رضا عليه السّلام مى ‏فرمود: رحمت خدا بر بنده ‏اى باد كه امر ما را زنده دارد. عرض كردم: امر شما چگونه زنده گردد؟ گفت: علوم ما را فرا گيرد و آن را به مردم نيز بياموزد، زيرا اگر مردم زيبائى و شكوه سخن ما را دريابند حتما به ما گرايش پيدا مى ‏كنند و پيرو ما مى ‏شوند، عرض كردم: اى فرزند خدا از امام صادق عليه السّلام روايتى براى ما نقل شده كه آن حضرت فرموده است: كسى كه دانشى بياموزد تا به وسيله آن با نابخردان بحث و جدل كند، يا به دانشمندان مباهات نمايد، يا به اين منظور كه مردم به او روى آورند، جاى او در آتش خواهد بود؟ امام رضا عليه السّلام فرمود: جدّم درست فرموده،

ج, 04/06/1399 - 15:50

امام خمینی بنیانگذار نهضت عظیمی است که امروز آمریکا را درمانده کرده است

باید توجه داشته باشیم که به وجود آمدن چنین عظمتی برای اسلام و برای حوزه ها به آسانی به دست نیامده است ما باید مقداری به گذشته و تاریخ انقلاب نگاه کنیم، حوزویان ما باید با زحمت هایی که بزرگان ما برای این انقلاب کشیدند، آشنا شوند.

 

اشتراک در RSS - استاد سید عباس سید کریمی