انتظار فرج

قبل از ظهور مهدی موعود، در میدان های مجاهدت، انسان های پاک امتحان می شوند. در کوره های آزمایش وارد می شوند و سربلند بیرون می آیند و جهان به دوران آرمانی و هدفی مهدی موعود ارواحنا فداه روزبه روز نزدیکتر می شود، این، آن امید بزرگ است، از این رو روز نیمه شعبان، روز عید بزرگ است.

 

به مناسبت نیمه شعبان، سالروز میلاد پر نور و سرور بقیة الله الأعظم، یوسف زهرا ارواحنا فداه، استاد لطف الله اشراقی از اساتید حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به موضوع «انتظار فرج» پرداخت.

 

د, 01/09/1400 - 10:18

بیانات منتشرنشده رهبر معظم انقلاب درباره ولادت حضرت بقیةالله/ عید نیمه شعبان عید نگاه به آینده است

«یَملَأُ اللَّهُ بِهِ ‌الاَرضَ قِسطاً وَ عَدلاً کما مُلِئَت ظُلماً وَ جَوراً» خداوند این فضیلت بزرگ را برای او قرار داده است؛ نه برای دیگر اولیا، نه برای دیگر انبیا،‌ نه برای دیگر برجستگان عالم و مقربان مقام حق، فقط او است که این تعبیر درباره‌ او آمده است.

 

ي, 03/02/1395 - 09:25

دعوت آیت الله العظمی وحید خراسانی به توسل و دعای همگانی در شب نیمه شعبان

آیت الله العظمی وحید خراسانی

حضرت آیت الله وحید خراسانی از مومنین خواستند در ساعت 11 شب همگی دست به دعا برداشته و از خدا بخواهند که ظهور موعود جمیع انبیاء را میسر و قلب خاتم انبیاء صلی الله علیه و آله را به ظهور او مسرور کند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله وحید خراسانی متن فراخوان این مرجع تقلید به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

د, 03/19/1393 - 15:14

توصيه آيت الله العظمي صافي به جشن و چراغاني و تشكيل مجالس و احياي شب نيمه شعبان

 آيت الله العظمي صافي

در این پیام  آمده است: منتظران حضرت در احياي اين شب بسيار با عظمت كه در سحر آن، وجود مقدّس دوازدهمين اختر تابناك ولايت و امامت، دنيا را با ولادت خود مزيّن و منوّر نمودند، كوشا بوده و براي تعجيل ظهور موفور السّرور آن حضرت دعا مي كنند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به نقل از دفتر حضرت آيت الله صافي گلپایگانی، متن توصیه این مرجع تقلید به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحيم

اشتراک در RSS - نیمه شعبان