آیت الله العظمی مکارم شیرازی:

شیخ رسول شحود عمر خود را صرف نشر دین و خدمت به مردم رنج کشیدۀ سوریه کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، حضرت آیت الله مکارم شیرازی شهادت مظلومانه حجت الاسلام والمسلمین شیخ رسول شحود از علمای سوریه را بدست جنایتکاران و تروریست های تکفیری را موجب تأسف و تألم دانستند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پیامی شهادت مظلومانه حجت الاسلام والمسلمین شیخ رسول شحود از علمای سوریه را بدست جنایتکاران و تروریست های تکفیری را موجب تأسف و تألم دانستند که متن آن به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

خبر شهادت مظلومانه جناب حجت الاسلام والمسلمین شیخ رسول شحود که بدست جنایتکاران و تروریست های تکفیری در کشور سوریه به شهادت رسید، موجب تأسف و تألم گردید.

ایشان که یکی از روحانیون و شاگردان مکتب اهل بیت پیامبر(صلوات الله علیهم اجمعین) بود عمر خود را صرف نشر دین و خدمت به مردم رنج کشیدۀ آن سرزمین نمود.

سردمداران فعلی سوریه باید توجه داشته باشند که اگر دولتی فراگیر از همۀ اقوام و مذاهب و دلسوز مردم بدون اتکاء به دشمنان اسلام و مسلمین در این سرزمین بر سر کار نباشد و برای استقلال، عزت و امنیت آن کشور نکوشد، آتش نارضایتی، آشوب و جنایت دامن همه را خواهد گرفت.

در پایان از خداوند متعال علوّ درجات این شهید عزیز و صبر و اجر بازماندگان را از خداوند متعال مسألت دارم و اصلاح کار کشور و ملت سوریه را آرزومندم.

والسلام علیکم و رحمة الله وبرکاته

قم - ناصر مکارم شیرازی

 

چ, 04/25/1404 - 10:05