استاد خندان مطرح کرد؛

خطر ازدواج با غیر مسلمان

استاد مجتبی خندان، از اساتید حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به این موضوع «خطر ازدواج با غیر مسلمان» پرداخت.

/270/260/23/

این استاد حوزه و دانشگاه در ابتدای گفتگو با اشاره بر آیه ۲۲۱ سوره بقره درباره ممنوعیت ازدواج با مشرکان، اظهار داشت: قرآن کریم، دعوت مشرکان را دعوت به سوی جهنم می‌ داند. زندگی مشترک و انس گرفتن با شخص بی‌ دین یا غیر مسلمان، به تدریج انسان را از خدا دور می ‌کند و تأثیرات منفی عقاید باطل و صفات ناپسند او، به ‌ویژه بر همسر و فرزندان، غیر قابل انکار است.

 

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم افزود: برخی گمان می ‌کنند با ازدواج می‌ توانند طرف مقابل را هدایت کنند، اما این تنها یک احتمال است و احتمال قوی‌ تر این است که فرد بی ‌دین، مؤمن را تحت تأثیر قرار داده و از عقایدش دور کند. این تأثیرگذاری به ‌ویژه در تربیت فرزندان نمود بیشتری دارد، زیرا روحیات پدر و مادر از طریق وراثت و حتی شیردهی به فرزندان منتقل می ‌شود.

 

وی تصریح کرد: ممنوعیت این ازدواج، نه به خاطر مخالفت با اصل ازدواج، که امری مقدس است، بلکه به خاطر حفظ یک امر مهمتر یعنی اصول توحید و ایمان است. در مقابل، فرد مؤمن به دلیل ایمان و پرهیزکاری، همسر و فرزند خود را به بهشت و آمرزش الهی دعوت می‌ کند.

 

استاد مجتبی خندان با اشاره به اهمیت نیت در روزه ماه مبارک رمضان، گفت: نیت روزه واجب، وقت خاصی ندارد و تا قبل از اذان صبح کافی است. همچنین، نیت روزه مستحبی در تمام طول روز تا قبل از مغرب (در صورت انجام ندادن کارهای مبطل) امکان‌پذیر است.

پ, 10/04/1404 - 20:45