پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید ـ مراسم بزرگداشت طلبه شهید علی خلیلی با حضور شخصیت های حوزوی و مسؤولان کشوری در شهر مقدس قم برگزار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به نقل از خبرگزاری رسا، در پی شهادت طلبه ناهی از منکر علی خلیلی، مراسم های بزرگداشت جداگانه ای در شهر مقدس قم برگزار می شود.
بر اساس این گزارش، از سوی مراکز مختلف حوزوی مراسم بزرگداشت این شهید مظلوم سه شنبه شب نوزدهم فروردین ماه برگزار می شود.
این مراسم که بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد اعظم قم برگزار می شود، از سوی جامعه مدرسین، مرکز مدیریت حوزه های علمیه، دفتر تبلیغات اسلامی، مرکز خدمات حوزه های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی، جامعه المصطفی (صلی الله علیه و آله) العالمیه و مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار می شود.
همچنین مراسم دیگری نیز چهارشنبه شب بعد از نماز مغرب و عشاء از سوی هیات فاطمیون در مسجد اهل البیت علیهم السلام برگزار می شود.
در این مراسم سردار احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی کشور و حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی سخنرانی می کنند.
در این مراسم همچنین آقایان سید حمید برقعی و حاج ولی الله کلامی شعرخوانی می کنند و آقایان میثم مطیعی و مهدی سلحشور از مداحان اهل بیت علیهم السلام نیز مداحی خواهند کرد./20/12/20
دیدگاه جدیدی بگذارید