استاد نوروزی:

در سامانه جستجوی اساتید برای هر استادی یک صفحه اختصاصی با قابلیت پرسش و پاسخ ایجاد شود

اگر طی یک برنامه‌ای دراز مدت برای هر استادی یک صفحه اختصاصی ایجاد کنید حالت پرسش و پاسخ، آشنایی با استاد، آشنایی با روش‌های تدریس استاد، آشنایی با نظرات استاد خیلی خوب است این کار برای آشنایی طلاب با اساتید وارتباط طلبه‌ها با اساتید، بسیار مناسب است.

 

استاد صادق نوروزی در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره‌ای اساتید، در رابطه با سامانه جستجوی اساتید راجع به سامانه نشست دوره‌ای اساتید بیان داشت: خیلی خوب است البته اوایل اشکال زیاد داشت ولی به تازگی خیلی خوب شده است قبلاً ایراداتی به سامانه وارد بود، مثلاً قفل می‌کرد و مشکل داشت ولی الان به نظر من خیلی بهتر شده است الحمدلله سایت راه افتاده و سایت خوبی است، اصل این کار نیز خیلی لازم و ضروری بود.

 

وی اظهار کرد: بنده نگاه اجمالی به سایت نشست دوره‌ای اساتید داشتم اخبار سایت هم بسیار خوب بود و نسبت به سال گذشته که بررسی می‌کردم خیلی پیشرفت کرده است به نظرم یک بخشی به سایت اضافه شود خیلی خوب است اگر بشود طی یک برنامه‌ای دراز مدت برای هر استادی یک صفحه اختصاصی ایجاد کنید حالت پرسش و پاسخ، آشنایی با استاد، آشنایی با روش‌های تدریس استاد، آشنایی با نظرات استاد خیلی خوب است این کار برای آشنایی طلاب با اساتید، ارتباط طلبه‌ها با اساتید، بسیار مناسب است.

 

استاد نوروزی خاطر ادامه داد: مثلاً اگر طلبه‌ای سوالی داشته باشد از طریق این صفحه بتواند با استاد در میان بگذارد حتی بصورت آنلاین هم این امکان باشد سایت اندیشوران حوزه نمونه‌ای از این کار است و اگر این کار را بتوانید انجام دهید چون اعتبار سایت نشست دوره‌ای اساتید هم بالا است مطمئناً استقبال زیادی صورت می‌گیرد و محل رجوع می‌شود سایت انجمن متخصصین ایران هم هست این هم یک نمونه دیگری است که فراگیر است و به صورت کشوری هر کسی تخصصی دارد در آن عضو می‌شود و محل رجوع است.

 

استاد سطوح عالی حوزه متذکر شد: البته برای این کار تعدادی از اساتید می‌باشند که هم اکنون نیز آماده هستند و در حال حاضر  نیز فعالیت‌های مشابهی دارند می‌توان از آنها استفاده کرد بعضی از اساتید نیز هستند که نه تبلیغاتی ندارند نه اطلاعیه می‌دهند با این کار این اساتید هم شناخته می‌شوند و کار بسیار خوبی است، تقریباً می‌شود یک گروه ویژه طلاب و یک شبکه اجتماعی ویژه طلبه‌ها که همه حوزه می‌تواند از آن بهره ببرد.220/22/20

 

چ, 07/22/1394 - 09:03

دیدگاه جدیدی بگذارید