پیام تسلیت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی در پی شهادت شیخ نمر باقر النمر

دریغ ما نه تنها بر آن مظلومان و شهادت آنان است بلکه این فاجعه را امتداد جنایاتی می‌دانیم که به آشوب کشیدن منطقه و حمایت از ترور و خشونت و ایجاد تفرقه میان مسلمانان بخشی از آن است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله موسوی اردبیلی، متن پیام تسلیت ایشان به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

و ما نقموا منهم إلا أن یؤمنوا بالله العزیز الحمید

 

خبر تأسف انگیز اعدام حجت الاسلام و المسلمین شیخ نمر باقر النمر همراه با جمعی از یاران و همراهانش موجب تأثر شدید گردید. دریغ ما نه تنها بر آن مظلومان و شهادت آنان است بلکه این فاجعه را امتداد جنایاتی می‌دانیم که به آشوب کشیدن منطقه و حمایت از ترور و خشونت و ایجاد تفرقه میان مسلمانان بخشی از آن است.

 

حکومت آل سعود از ترور و اعدام و خشونت طرفی نخواهد بست و برای بقای خود به جای این گونه اقدامات و یا اتکاء به دشمنان اسلام و تجاوز به همسایگان بی‌دفاع، بهتر است به فکر تأمین حقوق شهروندان و رعایت حسن همجواری با مردم مسلمان منطقه و رعایت اخوت و برادری در امت اسلام باشد.

 

اینجانب این ضایعه را به پیشگاه مقدس صاحب‌الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف و همه امت اسلام و حوزه‌های علمیه خصوصاً شیعیان و علمای عربستان تسلیت عرض نموده، برای آن شهیدان رحمت و مغفرت و برای بازماندگانشان صبر و اجر مسئلت دارم و از پیشگاه قادر متعال ترحم بر امت اسلام و دفع کید دشمنان و بدخواهان را درخواست می‌کنم.

 

سید عبدالکریم موسوی اردبیلی

21ربیع الاول 1437

1394/10/12

 

/20/12/20

 

ي, 10/13/1394 - 00:14

دیدگاه جدیدی بگذارید