ملت ما یک ملت استثنائی است که ویژگی پیروی از مکتب اهل بیت علیهم السلام را دارد و دعا کردن برای این مردم و این کشور و این شهر وظیفه همگی ما است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله شبیری زنجانی، در دیدار شهردار قم با ایشان اظهار امیدواری کردند فشارهای خارجی و تحریم ایران، در روند خدمت رسانی به مردم تأثیرگذار نباشد.
معظم له فرمودند: ملت ما یک ملت استثنائی است که ویژگی پیروی از مکتب اهل بیت علیهم السلام را دارد و دعا کردن برای این مردم و این کشور و این شهر وظیفه همگی ماست.
ایشان با اشاره به جایگاه ویژه قم در جهان اسلام خاطرنشان کردند: در روایات ما این شهر، حرم ائمه سلام الله علیهم نامیده شده است. کسانی هم که در این شهر خدمت می کنند و زحمت می کشند حتما مورد عنایت حضرات معصومین قرار میگیرند.
آیت الله العظمی شبیری زنجانی با قدردانی از زحمات مسئولان شهر قم در مدیریت سیل اخیر فرمودند: اگر زحمات مسئولان قم نبود این شهر هم در سیل دچار مشکل می شد و از این بابت باید از مسئولان آن تشکر کرد.
ایشان افزودند: امیدوارم مخالفتها و تحریمهایی که امروز نسبت به این کشور روا داشته میشود در خدمت رسانی به مردم تاثیر نگذارد./20/12/20