آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی:

شبکه ولایت متعلق به حوزه علمیه جهان تشیع است/نباید به مقدسات مذاهب اسلامی توهین کرد

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی با تأکید بر این‌که شبکه ولایت متعلق به حوزه علمیه جهان تشیع است، گفتند: اساتید و بزرگان حوزه بیدار هستند و با استفاده از آخرین ابزارهای زمان اجازه نمی‌دهند دشمنان به تنهایی از آنها بهره برداری کرده و بشر را به سوی آینده‌ای روشن رهنمون می‌کنند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به نقل از خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید عصر دیروز در مراسم جهارمین سالگرد تأسیس شبکه جهانی ولایت که در مدرسه امیر المؤمین(علیه السلام) قم برگزار شد، گفتند: امیدواریم شبکه ولایت جای خود را در جهان باز کند و پیشرفت‌های بیشتری در بخش‌های مختلف داشته باشد.

 

ایشان ادامه دادند: امیدواریم به واسطه شبکه جهانی ولایت علم و دانش اهل بیت علیهم السلام از قم به سراسر دنیا منتشر شود و سدی در برابر شبهات و هجمه‌های دشمنان ایجاد کند.

 

این مرجع تقلید با اشاره به تنوع معجزات پیامبران الهی، اظهار کردند: تنوع معجزات پیامبران به خاطر این است که هر معجزه باید مطابق پیشرفته ترین مسائل زمان خود باشد.

 

آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی با بیان این‌که در زمان پیامبر اسلام مبارزه با آفات روحانی،‌ فکری و فرهنگی بیشتر بود، افزودند:‌ از این رو قرآن معجزه پیامبر شد تا بتواند با این آفات مقابله کند.

 

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه ادامه دادند: ما نیز باید در چنین عصری قدم جای قدم‌های قرآن گذاشته و در همان مسیر و با استفاده از رسانه‌های زمان خود حرکت کنیم.

 

این مرجع تقلید با تأکید بر این‌که رسانه همچون شمشیر دو دم است، ابراز کردند: رسانه می‌تواند وسیله فساد و انحراف شود و از طرفی نیز می‌تواند وسیله هدایت و اصلاح جامعه را فراهم آورد.

 

ایشان بیان کردند: اساتید و بزرگان حوزه از این نظر بیدار هستند و با استفاده از آخرین ابزارهای زمان اجازه نمی‌دهند دشمنان به تنهایی از آنها بهره برداری کرده و بشر را به سوی آینده‌ای روشن رهنمون می‌کنند.

 

این مرجع تقلید با بیان این‌که شبکه ولایت توفیقی از جانب خدا است، اظهار کردند: پیام این شبکه به نقاط مختلف جهان رسیده است؛‌ یکی از اساتید به بنده گفت: اگر شما در عمرتان غیر از این کار را نداشته باشید برای روز قیامتتان کافی است؛‌ البته سهم بنده در این کار کم است و سهم اصلی را اساتید و برنامه ریزان دارند.

 

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی عصر حاضر را عصر رسانه خواندند و گفتند:‌ وسایل نظامی تأثیرش در مقابل مبارزات رسانه‌ای کم است؛ هر کلمه‌ای که از رسانه‌ها منتشر می‌شود تأثیرش از گلوله بیشتر است.

 

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه پیشرفت را در گرو توجه به رسانه‌ها دانستند و ابراز کردند: امروز تعدادی از رسانه‌های اسلام در اختیار وهابیت تکفیری است و وهابیت به خاطر اعمال خود در جهان منفور شده‌اند و سخنانشنان شنونده کمتری دارد.

 

این مرجع تقلید با بیان این‌که اهل بیت علیهم السلام به دنبال خشونت و تکفیر کسی نبوده و به دنبال وحدت جهان اسلام هستند، اظهار کردند:‌ اهل بیت علیهم السلام تنها به صورت منطقی سخن می‌گویند و ما اجازه نمی‌دهیم به مقدسات مذاهب توهین شود؛ کسی که حرف حساب و منطقی دارد توهین نمی‌کند و کسانی توهین می‌کنند که منطق ندارند.

 

ایشان خاطرنشان کردند:‌ اخیرا ما بحثی داشتیم که گروهی دارند افزایش جمعیت می‌کنند و برای این‌که نظام جمعیتی کشور را به هم بزنند گفتیم که کار درستی نیست و مدارک معتبر نیز موجود است، اما برخی از این‌ها آمدند و منکر شدند و توهین کردند؛ وقتی منطق نباشد توسل به توهین می‌شود؛ ما جز از طریق منطق پیش نمی‌رویم و اعتنا به این افراد نمی‌کنیم.

 

این مرجع تقلید در ادامه با بیان این‌که شبکه ولایت در حال نمو است، افزودند: چیزی که در حال نمو است کمبودهایی را به همراه خواهد داشت از این رو از تمامی اندیشمندان و علمای شیعه و اهل سنت می‌خواهیم که کمبودها را اشاره کنند تا پیشرفت بیشتری حاصل شود.

 

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی با تأکید بر این‌که شبکه ولایت متعلق به حوزه علمیه جهان تشیع است، ابراز کردند: شبکه ولایت تعلق به شخص خاصی ندارد.

 

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه ادامه دادند: در شبکه ولایت اجازه داده نمی‌شود که به مقدسات مذاهب دیگ توهین شود و اگر جمله‌ای اشتباها صادر شود عذر خواهی خواهد شد.

 

این مرجع تقلید حسن شبکه ولایت را اتصال به اقیانوس بزرگ حوزه علمیه دانستند و گفتند: هیچ‌ شبکه‌ای در دنیا چنین امتیازی را ندارد؛‌ حوزه علمیه قم در کنار حوزه علمیه نجف از مهم‌ترین حوزه‌های دنیای اسلام هستند و شبکه‌ای که متصل به این مجموعه باشد، پیدا است که کارآیی مناسبی خواهد داشت.

 

ایشان با بیان این‌که شبکه ولایت باید اعتماد سازی کند، اظهار کردند: شبکه ولایت با ارتباط با حوزه می‌تواند این اعتماد سازی را انجام دهد و مخاطب در چنین صورتی می‌داند که آنچه در این شبکه مطرح می‌شود مسائل اصیل جهان اسلام و تشیع است، و قتی اعتماد حاصل شد رابطه مخاطب با گوینده محکم و صمیمانه می‌شود./20/11/20

چ, 03/07/1393 - 19:05

دیدگاه جدیدی بگذارید