به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد سید احمد حسینی خراسانی نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری به تبیین سخنان رهبر انقلاب درباره قوه قضائیه پرداخت و گفت: رهبر معظم انقلاب در سالروز شهادت آیت الله بهشتی و یاران درباره مبارزه با فساد و احقاق حقوق اشخاص و جامعه و اقامه عدل، رهنمودهایی را ارائه کردند که از اساسی ترین و راهبردی ترین مسائل الهی، اسلامی و انقلابی نظام است و ایشان بر این مسأله تأکید کردند که مبارزه فساد بایستی مجدانه، پیگیرانه و مستمرانه بر اساس سه عنصر حق، عدل و قانون انجام گیرد.
استاد حسینی خراسانی بیان کرد: حق در شریعت بدین معناست که هر چیزی ثابت و مستقر در جایگاه خود قرار گیرد؛ اما اجرای عدالت جنبه ابرازی برای رسیدن به این هدف مقدس است.
وی تشخییص حق از باطل را از دشوارترین و پیچیده ترین امور دانست و گفت: قداست حق به اندازه ای است که حتی ستمگران عالم نیز با ادعای حق طلبی به ظلم و ستمگری می پردازند؛ همواره حق و باطل در هم آمیختگی دارد و از این رو مهمترین و سخت ترین وظیفه انسان تشخیص حق از باطل است.
استاد حسینی خراسانی ملاک تشخیص حق از باطل را مر قانون دانست و گفت: قانون اساسی میثاق ملی و سنجه حق از باطل است و مسؤولان باید عدالت خواه و عدالت طلب باشند، نتیجه حق طلبی این است که به هیچ فردی از جامعه ظلم و ستم نشود.
وی با بیان اینکه بر اساس قانون، احقاق حق از مهمترین وظایف قوه قضائیه است، افزود: امام خمینی(ره) در رهنمودی فرمودند که قوه قضائیه باید ملجأ و پناهگاهی برای ستم دیدگان باشد تا اینکه حقوق به غارت رفته خود را از حلقوم ستمگران خارج کنند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: اگر قوه قضائیه بخواهد عدالت و مبارزه با فساد را در جامعه اجرایی کند، باید از هرگونه باطل و فساد مالی و ظلم به دور باشد؛ بنابراین این نهاد بایستی به پاکسازی و تصفیه درونی خود بپردازد.
وی با بیان اینکه در دوره ریاست جدید، مبارزه با فساد از درون قوه قضاییه آغاز شده است، گفت: اگر خواهان این امر هستیم که امید به نظام در میان مردم افزایش پیدا کند و دشمنان یأس و ناامیدی از طمع و نفوذ به انقلاب پیدا کنند؛ باید احقاق حق، اقامه عدل و عمل به قانون در جامعه به درستی انجام گیرد.
استاد حسینی خراسانی ابراز داشت: روشنگری و مطالبه گری در مسأله مهم مبارزه با فساد عامل بقا و دوام انقلاب و رضایتمندی مردم است؛ از این رو باید فرزانگان، حوزویان، دانشگاهیان و دلسوزان انقلاب در این زمینه روشن گری کنند تا عرصه برای اهل باطل و مفسدان تنگ شود و جایی برای آنها در جامعه باقی نماند./260/12/