توضیحات استاد حسینی آملی درباره ضرورت برگزاری دوره های فشرده برای تقویت طلابی که وارد سطح می شوند

استاد حسینی آملی گفت: با توجه به ضعفهایی که در غالب طلابی که از مدارس یا شهرستانها وارد سطوح عالیه می شوند وجود دارد بنا شد یک هیأت علمی تشکیل شود تا کلاسهای فشرده تقویتی برای عموم طلاب برگزار کنند.

 

استاد سید مفید الدین حسینی آملی در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید گفت: اساتید نوعا اعتراضاتی به امتحانات نیم سال دارند و آن را به صلاح حوزه نمی دانند.

 

عضو هیأت مشورتی نشست دوره ای اساتید گفت: همزمان با ولادت با سعادت حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها جلسه هیأت مشورتی نشست دوره ای اساتید برگزار شد که در این جلسه دو موضوع در دستور کار قرار گرفت، موضوع اول امتحانات نیم سال بود که مدتی است در حوزه اجرا می شود و باعث شده در زمانی که درسها خیلی گرم است چند روزی تعطیل شود، بین اساتید احساس این بود که این کار به ضرر درسها است و خوب نیست و باید فکری شود، چون این اعتراضات را از اساتید شنیدیم موضوع را در جلسه مطرح کردیم که اگر آقایان اساتید نظری دارند این نظرات دسته بندی شود و خدمت عزیزان در مرکز مدیریت حوزه ارائه شود تا دوستان در مرکز بدانند که نظر اساتید در ارتباط با امتحانات نیمسال چیست.

 

استاد حسینی آملی ادامه داد: موضوع دوم راجع به تعیین هیأت علمی برای منظور خاصی در حوزه بود و آن اینکه معمولا طلبه هایی که از سطوح پایین تر وارد سطوح عالی می شوند چون در پایه های ادبیات و منطق چندان قوتی در مدارس نیست یا از شهرستانها می آیند که عموما حوزه های شهرستانها در این زمینه ضعیف هستند، با ورود به سطوح عالی حوزه دچار سردرگمی و صعوبت در درسها می شوند و معمولا نمی توانند به خوبی عبارت های مرحوم شیخ انصاری و آخوند خراسانی را بفهمند، برای رفع این نقیصه بنا شد یک هیأت علمی تشکیل شود تا برنامه ریزی کنند و یک سری کلاسهای فشرده برای جبران این کاستی که در طلبه ها به نحو عمومی وجود دارد برگزار کنند.

 

این استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم اضافه کرد: یک دوره فشرده اعم از صرف، نحو و معانی بیان و یک دوره فشره در رابطه با مقدمات اصول و منطق که در طی چند جلسه درس از اساتید خوب و مبرز استفاده می شود، از عموم طلبه ها دعوت خواهد شد تا در این کلاسها شرکت کنند و این دوره های فشرده را بگذرانند تا قوتی حاصل شود و انشاء الله در فهم مطالب کتاب شریف رسائل و مکاسب شیخ اعظم و کفایه مرحوم آخوند خراسانی مشکل چندانی نداشته باشند.

 

این عضو اتاق فکر نشست دوره ای اساتید با اشاره به استقبال خوب اساتید و اعضای هیأت مشورتی نشست دوره ای اساتید ابراز داشت: با اینکه جلسه در شب ولادت بی بی دو عالم حضرت زهرا سلام الله علیها برگزار شد و نوعا اساتید برنامه های مختلفی دارند ولی با این همه، اکثر قریب به اتفاق اساتید در جلسه شرکت کرده و ما را از نظرات خود بهره مند نمودند./210/32/20

ي, 04/01/1393 - 16:44

دیدگاه جدیدی بگذارید