مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن خبر داد:

تربیت 1500 کارشناس سطح 3 و 4 تفسیر قرآن

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه با اشاره به نقش برجسته حوزه و حوزویان در گسترش معارف قرآنی، از فارغ التحصیلی 1500 کارشناس تفسیر قرآن در سطوح سه و چهار از این مرکز خبر داد.  

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه اسلامی، ابراز داشت: متاسفانه علی رغم وجود معارف ناب و حیات بخش در قرآن، هنوز هم قرآن کریم در مهجوریت می باشد.

 

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه با اشاره به نقش حوزه در گسترش معارف قرآنی، تصریح کرد: حوزه علمیه که پرچمدار اسلام ناب در دنیاست، در عرصه معرفی و آشنا کردن تشنگان حقیقت با معارف قرآن و مکتب اهل بیت علیهم السلام وظیفه سنگینی برعهده دارد.

 

وی با اشاره به مشکلات کنونی دنیای اسلام، یادآور شد: بهترین، مترقی ترین و کارسازترین دستورات برای پیشرفت دین و دنیای بشر در قرآن مجید وجود دارد و اگر آن گونه که امام راحل رحمة الله علیه می فرمودند که همگان با باید معارف ناب قرآن آشنا شوند، عمل کنیم، بسیاری از مشکلات دنیای اسلام حل خواهد شد و بار دیگر امت اسلام به دوران شکوفایی و اقتدار خود باز خواهد گشت و از ظلم و ستم استکبار و گروه های تکفیری نجات می یابد.

 

قرآن؛ نسخه شفابخش دردهای بشری

 

حجت الاسلام والمسلمین ملکی، بیداری اسلامی منطقه را به برکت قرآن دانسته و ادامه داد: مسلمانان  تدریجا به این نتیجه رسیده اند که تنها راه نجات و پیشرفت توجه به دستورات ناب قرآن کریم و جمع شدن حول معارف آن است.

 

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه، کم توجهی به معارف قرآنی را انحراف دانسته و تصریح کرد: امروز گروه های افراطی و تکفیری همچون داعش، با حمایت و چراغ سبز آمریکا و رژیم صهیونیستی که بویی از اسلام و قرآن نبرده اند، با مسلمان کشی برای تامین منافع رژیم صهیونیستی در منطقه و نشان دادن یک چهره زشت و خشن از اسلام تلاش می کنند و تنها راه مقابله با آنان تقویت خط مقاومت و وحدت دنیای اسلام، حول محور قرآن کریم است.

 

فارغ التحصیلی 1500 دانش پژوه

 

وی در ادامه به تشریح مهمترین برنامه های مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه در سال جاری پرداخت  و گفت:  مرکز تخصصی تفسیر تحت اشراف آیت الله العظمی مکارم شیرازی به مدت 22سال است که به تربیت طلاب متخصص در امر تفسیر قرآن کریم می پردازد و تاکنون1500 فارغ التحصیل داشته است و امسال نیز در مقطع سطح سه از میان110نفر 50دانش پژوه پذیرش کرده است.

 

طراحی سایت

 

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه ادامه داد: کار جدیدی که از چندین ماه قبل کلید خورده و در سال تحصیلی جاری به طور کامل به بهره برداری می رسد، رونمایی رسمی از سایت قرآنی مرکز تخصصی تفسیر است تا به عنوان مرجع قرآنی، مورد استفاد اساتید و دانش پژوهان قرار گیرد.

 

برگزاری همایش فارغ التحصیلان

 

وی، برگزاری همایش سالانه فارغ التحصیلان قرآنی سطوح 3 و4 با سخنرانی حضرت آیت الله مکارم شیرازی را یکی دیگر از برنامه های مرکز تخصصی تفسیر  و علوم قرآن اعلام کرد و ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری همایش این است که تمام قرآن پژوهان داخل و خارج از قم با هم مرتبط شوند تا هم اندیشی خوبی بین آنان برقرار گردد.

 

ضرورت تسلط طلاب بر تفسیر قرآن

 

مدیر مدرسه علمیه معصومیه قم در پایان، مجهز شدن طلاب به تخصص تفسیر و علوم قرآن را یک ضرورت خواند و تاکید کرد: اگر کسی بخواهد درمناظره ها و پرسش و پاسخ های دینی موفق باشد و از حقانیت دین اسلام و مکتب اهل بیت علیهم السلام دفاع کند باید به تفسیر و علوم قرآنی مجهز باشد و صرف قرائت قرآن و آشنایی اجمالی با تفسیر به تنهایی کافی نیست./20/12/20

چ, 06/05/1393 - 02:18

دیدگاه جدیدی بگذارید