استاد ملکی:

«جهاد تبیین» باید بر اساس پژوهش صورت گیرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد حمید ملکی، قائم‌مقام مدیر حوزه‌های علمیه، امروز در مراسم اختتامیه جشنواره مجلات واحدهای آموزشی حوزه‌های علمیه که در سالن آیت‌الله حائری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شد، گفت: اگر اهمیت علم برای طلاب بیان شود و عملاً، فعلاً و قولاً شوق و انگیزه آنان افزایش پیدا می‌کند و می‌توانند دیگران را در این مسیر هدایت و جذب کنند.

وی در ادامه افزود: رهبر معظم انقلاب در سخنان خود جهاد تبیین را مطرح کردند و فرمودند هجمه ترکیبی اتفاق افتاده است؛ ما سنگربانان دین هستیم و باید در این زمینه تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی با اشاره به هجمه‌های سنگین دشمن در فضای مجازی اظهار داشت: دشمنان آن‌قدر در این فضا دروغ‌ها را تکرار کرده‌اند که آن دروغ‌ها تبدیل به راست شده است.

وی ادامه داد: دشمن در این فضا ابن‌مرجانه ها را به میدان آورده است و لشکر سایبری خود را بسیج کرده است و بر روی باطل خود پافشاری می‌کند و ما در مقابل دشمن نباید کوتاهی کنیم.

قائم‌مقام مدیر حوزه‌های علمیه تأکید کرد: در این فضا باید جهاد تبیین اتفاق بیافتد و معاونت پژوهش باید به میدان بیاید و همه بخش‌ها از جمله آموزش، سیاسی و اجتماعی و … را به میدان بیاورد و تبیین بر اساس پژوهش اتفاق بیفتد.

د, 11/25/1400 - 11:10