حسینی بوشهری امروز در دوره دانش افزایی مدیران مدارس علمیه کشور که در قم برگزار شد، گفت: امروز مجموعه ستادی حوزه در تلاش است که مشکلات اساتید و طلاب را برطرف کند تا شاهد رشد روز به روز مدارس علمیه باشیم.
وی افزود: مدیران مدارس علمیه کار را برای رضای خداوند انجام بدهند که این رفتار، الگو گرفته از زندگی ائمه معصومین علیهم السلام است.
وی ادامه داد: در زندگی امیرالمومنین (ع) و حضرت فاطمه (س) می بینیم که حضرت فاطمه علت ازدواج با امیرالمومین(ع) را رضای الهی بیان می کنند.
آقای حسینی بوشهری گفت: مدارس علمیه امروز باید به سمت مدرسه علمیه تراز حرکت کرده و مدیر، استاد و طلبه سه رکن مهم در رسیدن به این مهم است.
وی با بیان ویژگی های مدیر تراز مدرسه علمیه، گفت: مدیران مدارس، خلاقیت و نوآوری را موتور متحرک مجموعه بدانند و با بهره گیری از این ویژگی امورات مدارس علمیه را پیش ببرند.
وی استفاده از اطلاعات و بهره گیری از تجربه دیگران را یکی دیگر از ویژگی های مدیران مدارس عنوان کرد و افزود: باید از تجربه مدیران موفق مدارس علمیه سطح کشور بهره مند شد و یکی از مطالبه های من از این دوره، این است که در پایان چند تن از مدیران تراز، تجربه های موفق خود را بیان کنند.
وی یادآور شد: اگر به گذشته رجوع کنیم، می بینیم که بیشتر مدارس علمیه در دل شهر ها و کنار بازار شهر احداث شده است و این بیانگر ضرورت ارتباط گیری حوزه های علمیه با بطن جامعه است و لذا یکی از مهم ترین ویژگی های مدیر و مدرسه علمیه تراز باید ارتباط گیری با روابط عمومی باشد.
وی در پایان خاطرنشان ساخت: مدیران مشورت در امور را سرلوحه کارهای خود بدانند و از انجام امورات تک محوری در مدارس اجتناب کنند.