آیت الله العظمی نوری همدانی:

جامعه به عمل روحانی بیش از سخن او توجه دارد

حضرت آیت الله نوری همدانی با بیان این که مردم جامعه به عمل روحانی نگاه می کنند، گفتند: مردم جامعه بیشتر به اخلاق و رفتار مبلغان و روحانیان توجه دارند و مبلغان با مردم برخورد اسلامی و متواضعانه داشته باشند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره‌ای اساتید، حضرت آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، دوشنبه شب در مراسم عمامه گذاری طلاب مدرسه سفیران هدایت قم به اهمیت رسالت تبلیغی روحانیان در جامعه اشاره کردند و گفتند: طلبگی شغل با فضیلت و پربرکتی است و در راستای رسالت انبیای الهی و ائمه اطهار علیهم السلام قرار دارد.

 

حضرت آیت الله نوری همدانی بیان کردند: کسانی که به عرصه طلبگی قدم نهاده‌اند باید در عرصه علم و تبلیغ مهارت‌های لازم را کسب ‌کنند.

 

این مرجع تقلید ابراز کردند: نخستین وظیفه روحانیان این است که معلومات و دروس طلبگی را در سطح بالای علمی آموزش ببینند و این دروس را با اخلاص مطالعه کنند.

 

ایشان افزودند: طلاب تلاش و همت والای در عرصه علم‌آموزی داشته باشند؛ هرکسی که به اندازه زحمات و تلاش‌های علمی‌اش پیشرفت خواهد کرد و به مقامات والای علمی می‌رسد و افراد تنبل و سست هرگز به مقصد نهایی نخواهند رسید.

 

آیت الله العظمی نوری همدانی نظم در برنامه‌های آموزشی و علم‌آموزی را یکی دیگر از وظایف طلبگی دانستند و گفتند: نظم در کارها و برنامه آموزشی تأثیر بسزایی در پیشرفت علمی روحانیان دارند و این نظم در زندگی روحانیان باید الگوی و سرمشق مردم جامعه قرار گیرد.

 

این مرجع تقلید اظهار داشتند: طلاب مهارت‌های لازم نویسندگی را فراگرفته و به ادبیات فارسی و ادبیات عربی مسلط شوند و مقالات و کتاب‌ها علمی ر ا تدوین کنند.

 

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم افزودند: مراجع و علمایی که اهل قلم و دارای آثار علمی بودند، نام و خاطره آن‌ها در جهان اسلام باقی مانده است.

 

ایشان در ادامه سخنانش به اهمیت رعایت شؤون اخلاقی در زندگی روحانیان اشاره کردند و گفتند: مردم جامعه بیشتر به اخلاق و رفتار مبلغان و روحانیان توجه دارند و مبلغان با مردم برخورد اسلامی و متواضعانه داشته باشند.

 

حضرت آیت الله نوری همدانی در ادامه به اهمیت خودسازی در زندگی طلاب اشاره کردند و گفتند: روحانیان در عرصه‌های اخلاقی، علمی و مبارزات سیاسی امام خمینی رحمة الله علیه را سرمشق و الگوی زندگی شان قرار دهند.

 

این مرجع تقلید ابراز کردند: انحرافات اخلاقی روحانیان سبب دین‌گریزی و انحراف مردم از اسلام می‌شود؛ همانند ابراهیم زنجانی دچار انحراف اخلاقی در زندگی طلبگی‌اش شد و حکم اعدام شیخ فضل الله نوری را صادر کرد.

 

ایشان در ادامه سخنانش به تحولات منطقه و بیداری اسلامی اشاره کردند و گفتند: روحانیان و مبلغان تحولات منطقه همانند تحولات سوریه، عراق، مصر و بحرین را بررسی کرده و تحلیل درستی از این تحولات را به مردم ارائه دهند.

 

حضرت آیت الله نوری همدانی بیان کردند: مبلغان آگاهی‌های لازم را از ماهیت داعشی‌ها، سلفی‌ها و تکفیری‌ها کسب کرده و  مردم را از انحرافات و خطر وجود آن‌ها آگاهی بخشند./20/11/20

 

س, 10/16/1393 - 20:53

دیدگاه جدیدی بگذارید