ضرورت استخراج معناگرایی از سخنان حضرت زهرا(س) و ائمه اطهار(ع)

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا(س) گفتگویی با استاد مهدی خدامیان آرانی در مورد کتابهایی که با محوریت حضرت فاطمه زهرا(س) منتشر شده است، انجام شده است. استاد خدامیان آرانی، نویسنده، پژوهشگر، استاد حوزه و دانشگاه است که 14 کتاب در مورد حضرت زهرا(س) به رشته تحریر در آورده است. قسمت دوم و آخر گفتگو بدین شرح است:

 

 

د, 10/29/1399 - 07:53

یک بعد از زندگی امیرالمومنین و حضرت فاطمه خدامحور بودن است/ اگر زندگی ها خدا محور باشد هیچ اختلافی پیش نمی آید

استاد محمد حسین هوشیاری

علت مشکلاتی که وجود دارد و علت طلاق های فیزیکی و عاطفی ای که در زندگی ها وجود دارد و روز به روز هم بیشتر می شود و رواج هم دارد این است که دو طرف می خواهند خود محور باشند و دو طرف تشکیل دهنده این زندگی و این خانواده خود محور هستند و هر کدام می خواهند خودشان باشند فلذا نمی توانند در کنار هم قرار بگیرند ضمن این که برای فرزندان آنها هم مشکلاتی ایجاد می شود، راه حل این قضیه این است که خدا محور باشند همان طور که حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها خدا محور بودند.

 

ي, 11/29/1396 - 20:27

درسهایی از زندگی مشترک حضرت زهرا و حضرت علی

سید موسی موسوی

ما در زندگی خانوادگی دو دیدگاه را می توانیم داشته باشیم و یک زندگی می تواند بر دو اساس شکل بگیرد اول بر اساس اخلاق است و دیگری بر اساس حق و قانون، اگر زندگی بر اساس حق و قانون باشد در این صورت است که صرفا ما قوانینی را می گذاریم و وظایفی را برای هر دو طرف لحاظ می کنیم که این وظایف در اسلام بیان شده است که وظیفه مرد این است و وظیفه زن این است و باید و نبایدهایی در زندگی زناشویی و در خانواده می تواند وجود داشته باشد.

 

اشتراک در RSS - زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها