ضرورت کشف سریع تر الگوی اقتصاد اسلامی

ما معتقدیم اسلام به عنوان شریعت تام و کامل دربردارنده راه های سعادت دنیوی و اخروی بشر است و تنها باید رجالی تربیت شوند که از آن معدن غنی نیازهای جامعه را استحصال نمایند و کشف هر چه سریعتر الگوی اقتصاد اسلامی از این قبیل است.

 

به مناسبت نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به سال «جهش تولید» استاد مجتبی ربانی پور از اساتید حوزه علمیه قم با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به گفتگو پرداخت.

 

س, 08/06/1399 - 19:32

وظایف کارفرما برای تحقق جهش تولید

اگر مي خواهي به تو احترام بگذارند، پس نرمي به خرج بده. ولي اگر مي خواهي احترام تو را نگه ندارند و به تو توهين شود، خشونت به خرج ده.

 

با توجه به نامگذاری سال 1399 به «جهش تولید» استاد رضا محققیان از اساتید حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، به بیان «وظایف کارفرما» پرداخت.

 

د, 05/06/1399 - 22:35

جهش تولید شعار اسلامی و ملی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد ابوالقاسم علیدوست عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درباره شعار سال اظهار داشت: شعاری که امسال توسط رهبر معظم انقلاب انتخاب شد، شعاری اسلامی ـ ملی است.

 

د, 01/25/1399 - 19:20

اقدامات لازم معرفتی، انگیزشی و عملی در مسیر تحقق «جهش تولید»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد محمود رجبی در قالب یک گفتگو در باب انتخاب شعار سال 1399 به صورت تفصیلی سخن گفته است؛ در ادامه مشروح گفتگو استاد محمود رجبی می آید:

سلام علیکم؛ تقدیر و تشکر داریم از این که فرصت خود را در اختیار ما قرار دادید، به عقیده شما برای تحقق جهش تولید چه اقداماتی در حوزه معرفتی و شناختی لازم است؟

سلام علیکم؛

اشتراک در RSS - جهش تولید