عهد جمعی شیعیان شرط تحقق ظهور ولی‌عصر(عج) است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد مسعود عالی، استاد حوزه علمیه قم شامگاه ۸ فروردین، در مراسم جشن ولادت حضرت ولی‌عصر(عج) گفت: حضرت مهدی(عج) فرمود: «اگر شیعیان ما که خدا آنان را در طاعتشان توفیق دهد، با دل‌هایی یکپارچه بر عهد خویش وفادار بودند، به یُمن لقای ما نائل می‌شدند و سعادت دیدار ما به آنان روی می‌آورد.» لذا شرط حضرت برای تحقق ظهور وفای به عهد جمعی و همدلی اجتماعی است که این نکته بسیار قابل توجه است.

د, 01/09/1400 - 17:39

اصل وجود مقدس امام زمان(عج) برترین خیرات برای ما است/ ظهور آغاز ماجرای بندگی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد «محمدباقر حیدری کاشانی» شامگاه سه‌شنبه، ۲۶ فروردین به مناسبت ماه شعبان در مسجد جامع غدیر به صورت مجازی به سخنرانی پرداخت و گفت: در آیه ۵۰ سوره ذاریات، حضرت نوح(ع) خطاب به مردم می‌فرماید به سمت خدا فرار کنید که آن برای شما بهتر است اگر ایمان داشته باشید.

 

این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: هر کس به سوی خدا فرار کند خداوند معیشت و زندگی مادی او را فراهم می‌کند رزق و روزی وسیع برای او باز می‌کند.

 

اشتراک در RSS - ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف