امام زمان (عج) هم منتظر ظهوراست

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید استاد حسن ملایی گفت: ﺑﺰرﮔﺘﺮﻳﻦ ﻓﻀﻴﻠﺖ ﺳﺒک زﻧﺪگی ﻣﻨﺘﻈﺮاﻧﻪ آن اﺳﺖ ﻛـﻪ ﺧـﻮد حضرت ﻣﻬـﺪی ﻣﻨﺘﻈـﺮ(عج) چنین روﻳﻜﺮدی را در زﻧﺪگی ﺑﺮﮔﺰﻳﺪه و ﺑﻴﺶ از ﻫﺰار ﺳﺎل ﺑﺎ ﭼﻨﻴﻦ ﺳﺒکی زﻧﺪگی می ﻛﻨﺪ، زﻳﺮا ﻣﺎ در ادﻋﻴﻪ و زﻳﺎرات ﺣﻀﺮت ﺑﻘﻴهﷲ -ﻛﻪ ﻣﺮجعی ﺑﺮاي آﮔﺎهی ﺑـﻪ ﺧﻮاﺳـﺘﻪ ﻫـﺎی اوﺳـﺖ - واﻳﺸﺎن را ﻧﻴﺰ از ﻃﺮفی ﻣﺠﺎﻫﺪ (اﻟْﺠﺤﺠﺎحِ اﻟْﻤﺠﺎهد) و از سویی ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻇﻬﻮر ﺧﻮدﺷﺎن، ﻣﻌﺮفی می کنیم.

ش, 01/14/1400 - 11:49

دهه اول محرم بهترین فرصت آمادگی برای نصرت امام زمان(عج) است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد حسن ملایی ضمن تسلیت به مناسبت نزدیک شدن به ایام حزن و اندوه آل الله خاطرنشان کرد: پیش از همه باید این روزهای غم آلود را به محضر مبارک حضرت بقیة الله(عج) تسلیت و تعزیت عرض کنیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تأکید بر لزوم برقراری مجالس عزای اهل بیت(ع) در کمال رعایت پروتکل های بهداشتی به تبیین یک سؤال پرداخت که چرا عزاداری امام حسین(ع) در دهه اول محرم برقرار می‌شود؟

 

چ, 05/29/1399 - 22:38

وفای به عهد و پیمان یکی از ملزومات اصلی منتظران ظهور است/ شب قدر زمان تجدید عهد است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد حسن مُلایی با اشاره به مبحث اخلاق اجتماعی منتظران به یکی از مهم‌ترین صفات اخلاقی منتظر اشاره و اظهار کرد: «وفای به عهد و پیمان» یکی از ملزومات اصلی منتظران ظهور است.

 

وی با بیان اینکه در آیات قرآن و احادیث معصومین(ع) سفارشات فراوانی به وفای به عهد وجود دارد، ادامه داد: به‌عنوان نمونه در آیه یکم سوره مبارکه مائده «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَوْفُوا بِالْعُقُودِ»، خداوند متعال به عنصر عهد و پیمان حساسیت زیادی نشان داده است.

 

اشتراک در RSS - استاد حسن ملایی