بانکداری اسلامی تنها با حرف زدن عملیاتی نمی‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد نظری شاهرودی به مناسبت روز بانکداری اسلامی گفت: در سال ۶۳ و ۶۴ مصوباتی کلی به نام بانکداری اسلامی تصویب شد ولی از آن سال تاکنون تحقیقاتی جدی صورت نگرفته است که بانکداری اسلامی را چگونه عملیاتی کنیم.

ج, 06/05/1400 - 22:05

مولفه‌های چهارگانه شکل‌گیری بانکداری اسلامی/ نباید با اصطلاحات و ادبیات عقود اسلامی بازی کنیم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد احمد مبلغی در سمینار بانکداری اسلامی که از طرف جامعه المصطفی العالمیه شعبه لبنان به صورت مجازی برگزار شد، گفت: اگر همه یا برخی از این مولفه‌های چهارگانه شکل گیری بانکداری اسلامی وجود نداشته باشند، بانکداری اسلامی یا اساسا پدید نمی‌آید و یا اگر نهادی تحت این عنوان شکل بگیرد، یک شکل گیری سطحی، اسمی و فاقد محتوای اسلامی است.

 

ي, 09/16/1399 - 18:36

راه حل مشکلات اقتصادی تحول نظام بانکی و توجه به اقتصاد اسلامی است

آیت الله العظمی نوری همدانی

حضرت آیت الله نوری همدانی دریافت کارمزد را فقط به اندازه‌ای که هزینه‌های جاری بانک تأمین جایز دانستند و تنها راه حل مشکلات اقتصادی را تحول صحیح نظام بانکی و توجه به اقتصاد اسلامی و مقاومتی ذکر کردند.

 

اشتراک در RSS - بانکداری اسلامی