استاد رفیعی:

تشویق گناهکار موجب تباهی جامعه می‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد ناصر رفیعی طی سخنانی اظهار کرد: حضرت ابراهیم(ع) محکوم‌به سوزاندن و قرار گرفتن در آتش شده بود اما به‌فرمان الهی آتش به سردی گرایید و  توطئه نمرودیان به ضرر خودشان تمام شد.

 

وی افزود: درآیات ۷۱ و ۷۲ سوره انبیاء یک‌فصل جدیدی در زندگی حضرت ابراهیم(ع) وجود دارد چراکه بعد از خروج از آتش، دشمنان تصمیم به تبعید و نفی بلد حضرت گرفتند و احساس کردند در صورت ماندن حضرت در شهر خداپرستی رواج خواهد گرفت و این معجزه تأثیر خود را بر موحدان خواهد گذاشت.

 

وی اظهار کرد: به نقل از کتب تاریخی، حضرت اموال و حیوانات پرورش داده خود را نیز به سرزمین شام برد هر چند نمرودیان مخالف این کار بودند.

 

استاد رفیعی در ادامه گفت: هجرت یک مسئله بسیار مهم در دین است و می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از امور شود و بر اساس آیات قرآن کریم هر فردی از منزلش خارج و به‌سوی خدا و پیامبر(ص) هجرت نماید اجرش بر عهده خداوند است.

 

وی خاطرنشان کرد: هجرت انواع مختلفی دارد به همین علت گاهی هجرت مکانی است که انبیاء الهی همچون حضرت ابراهیم(ع)، حضرت موسی(ع) و همچنین مسلمانان از مکه به مدینه انجام دادند به خاطر سختی‌هایی که از طرف دشمن متحمل می‌شدند تصمیم به این اقدام گرفتند.

 

عضو هیأت علمی جامعةالمصطفی افزود: انسان باید از مکانی که فاسد است و امکان زایل شدن دین او وجود دارد، هجرت نماید.

 

وی تاکید کرد: دومین هجرتی که بسیار مهم و با ارزش مطرح شده و به عبارتی افضل هجرت‌ها است، هجرت معنوی و هجرت از معاصی و توبه از گناهان است و سومین هجرت نیز هجرت اعتقادی و هجرت از عقاید باطله و خروج از فرقه‌های ضاله است.

 

استاد رفیعی اظهار کرد: هجرت علمی چهارمین نوع هجرت است که برکات و آثار بسیار زیادی را به دنبال دارد و می‌تواند زمینه‌ساز کمال و پیشرفت انسان شود.

 

وی در ادامه با اشاره به آثار گناه در جامعه گفت: اگر گناهکار در جامعه تشویق شود و گناهکاران طرد نشوند، گناه نیز در جامعه زیاد می‌شود و چه‌بسا عده‌ای فکر می‌کنند اگر در فضای مجازی طرفدار زیادی دارند باید به هر قیمتی آن‌ها را حفظ نمایند به همین خاطر از دین هزینه می‌کنند و دین را کم‌رنگ و معاد را سست جلوه می‌دهند./260/12/

چ, 02/10/1399 - 16:31