راهکارهای وحدت حوزه و دانشگاه

حوزه و دانشگاه دو نهادی هستند که پایه های علمی و فرهنگی جامعه را تشکیل می دهند؛ در این زمینه برخی از بزرگان گفته اند که فعالیت دانشگاهیان از بعد علمی است و فعالیت حوزویان از بعد معرفتی و دینی است و این دو باید با هم وحدت داشته باشند.

 

به مناسبت بیست و هفتم آذر، سالگرد شهادت حجت الاسلام دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه؛ استاد سید محمد هادی حجازی از اساتید حوزه علمیه قم با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به گفتگو پرداخت.

 

پ, 09/27/1399 - 16:20

حوزه باید به سمت استاد محوری پیش برود

استاد سید محمد هادی حجازی

خواندن کتاب خاصی برای حوزه موضوعیت ندارد اما چه کتابی فنی تر از کفایه می خواهد جایگزین آن شود یا این که چه کتابی علمی تر از مکاسب می خواهند جایگزین آن شود، اگر چه ما برای این کتاب ها موضوعیت قائل نیستیم ولی در عین حال این کتاب ها هم تا به حال جایگزینی نداشته اند.

 

اشتراک در RSS - استاد سید محمد هادی حجازی