لزوم توجه و مطالعه تاریخ معصومین علیهم السلام

استاد علی اصفهانی از اساتید حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به بیان گوشه ای از دوران زندگانی امام جواد علیه السلام پرداخت.

 

این استاد سطوح عالی در ابتدای این قسمت از گفتگو خاطرنشان کرد: دوران امامت امام جواد علیه السلام مصادف با خلافت مأمون و معتصم عباسی بوده است؛ پانزده سال از ایام امامت ایشان در دوران مأمون عباسی بوده است؛ همان که در میان خلفای عباسی به عالم  ترین بودن معروف است.

 

پ, 12/07/1399 - 13:00

امام جواد (ع) پیشوای علم و جود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، حضرت آیت ‌الله العظمی صافی گلپایگانی در چهاردهمین بخش از سلسله مقالات در ماه مبارک رمضان با عنوان «پیشوای علم و جود» این گونه آورده اند:

بنابه نقل شیخ مفید در مسارالشیعه(۱) ولادت با سعادت حضرت امام محمّد تقی ‌علیه‌السلام در پانزدهم ماه مبارک رمضان سال ۱۹۵ هجری قمری اتّفاق افتاد.(۲)
تفصیل ولادت آن حضرت و کرامات و معجزاتی که از آن بزرگوار، هنگام تولّد ظاهر شد در کتب حدیث و تراجم ائمه‌ علیه‌السلام بیان شده است.

 

* شخصیت حضرت

ش, 02/20/1399 - 19:23

خداوند متعال همواره در قلب مومنان حقیقی جای دارد و با آنها سخن می‌گوید

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد محمدعلی جاودان شامگاه چهارشنبه، ۱۴ اسفند به مناسبت ولادت امام جواد(ع) در مراسمی که به صورت مجازی در حسینیه شیخ مرتضی زاهد برگزار شد، گفت: ما در عالم آخرت یک غم و اندوهی خواهیم داشت که شبیه آنچه در این عالم بوده، نیست.

 

این استاد حوزه علمیه با اشاره به فرمایشی از جابر به نقل از امام باقر(ع) تصریح کرد:‌ ایشان می فرمایند: ای جابر من گرفتار حزن و اندوه هستم و قلب من غرق غصه است، اگر بر قلب هر کس دین خالص خدا وارد شود قلب او را ماسوی خدا مشغول نمی‌کند.

 

اشتراک در RSS - ولادت امام جواد علیه السلام