همزمان با عید سعید مبعث مراسم جشن این عید فرخنده و آیین عمامه گذاری جمعی از طلاب حوزه علمیه قم با حضور مراجع تقلید برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، همزمان با روز 27 ماه رجب، مراسم جشن عید مبعث پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم با حضور علما، شخصیت های حوزوی و اقشار گوناگون مردم در بیوت و دفاتر مراجع تقلید برگزار شد.
بر اساس این گزارش مراسم جشن و سرور عید مبعتث در بیوت حضرات آیات لطف الله صافی گلپایگانی، حسین وحید خراسانی، ناصر مکارم شیرازی، حسین نوری همدانی، جعفر سبحانی، سید محمد علی علوی گرگانی، سید موسی شبیری زنجانی، عبد الله جوادی آملی و علمای دیگر در شهر مقدس قم برگزار شد.
همچنین مراسم جشن بعثت حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم با حضور شخصیت ها، مردم قم و علما در حسینیه امام خمینی رضوان الله علیه دفتر رهبر معظم انقلاب در قم برگزار شد.
در این مراسم ها سخنرانان به تبیین فلسفه بعثت حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم پرداختند و درس مهم بعثت را مقابله با جهل و نادانی و نجات انسان ها از گمراهی دانستند و با اشاره به مشکلات امروز جهان اسلام تاکید کردند: اگر مسلمانان ولایت را کنار نمی گذاشتند این همه مشکل نداشتند.
همزمان با این روز فرخنده و عزیز جمعی از طلاب حوزه علمیه قم به دست مراجع تقلید ملبس به لباس شریف و مقدس روحانیت شدند.
بر این اساس، مراسم عمامه گذاری 30 نفر از طلاب حوزه علمیه قم به دست حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در بیت این مرجع تقلید برگزار شد.
گفتنی است، مراسم جشن عید مبعث از شب گذشته در حرم مطهر کریمه اهل بیت علیهم السلام، مسجد مقدس جمکران، بقاع متبرکه، مساجد و دیگر اماکن مذهبی با حضور گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد.
در سالروز عید سعید مبعث، شماری از مردم و شهروندان نیز با برپایی ایستگاه های صلواتی با شربت و شیرینی از مردم و شیفتگان مکتب اهل بیت علیهم السلام پذیرایی کردند./20/11/20
دیدگاه جدیدی بگذارید