عزت و شکوهمندی کاروان اسرای اهل بیت (ع) «قسمت دوم»

من جز نيكى و سرفرازى چيزى نديدم! خداى فرزانه از آنان، دفاع از حق و عدالت و حمايت از ارزش ها و آزادى و حقوق پايمال‏ شده مردم را خواسته بود و آنان نيز فرمان حق را با جان پذيرا شدند و در اين راه به سوى شهادتگاه پرافتخار خود شتافتند و با شهادت و سرفرازى سر بر بستر شهادت نهادند و به زودى خدا تو و آنان را در دادگاهى گرد آورده و رويارويى و محاكمه آغاز خواهد شد و آن گاه، خواهيد ديد كه در برابر دادگاهى كه داورش خداست، رستگارى و پيروزى از آن كيست؛ آزاديخواهان و حق طلبان؛ يا بانيان اختناق و پاسداران ظلمت و استبداد! مادرت در مرگت گريه كند! هان اى پسر مرجانه!

پ, 07/10/1399 - 15:11

وصف امام صادق (ع) در حدیث لوح فاطمه سلام الله علیها

بزودی تردید کنندگان [در حقانیت] جعفربن محمد هلاک خواهند شد؛ هرکس او را رد کند، گویی مرا رد کرده است. سخن حق از من است: سوگند می‌ خورم که جایگاه جعفر بن محمد [و هر آن که بر او ایمان آورد] را گرامی بدارم؛ محبت و عشق به او را در دل دوستان، شیعیان، پیروان و یارانش قرار خواهم داد.

 

به مناسبت سالگرد شهادت آقا امام صادق علیه السلام، استاد سید هادی علم الهدی، از اساتید حوزه علمیه قم، با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، به گفتگو پرداخت.

 

اشتراک در RSS - استاد سید هادی علم الهدی