امنیت تحت پیروی از ولایت

به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر خم، استاد علی احمدپور از اساتید بزرگوار حوزه علمیه قم، با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید در ای زمینه به گفتگو پرداخت.

 

ش, 06/06/1400 - 18:49

عید غدیر، تجلی امامت و ولایت

این واقعه مهم و عظیم دینی، اگر بر اساس منویات رسول خدا (ص) ادامه پیدا می کرد و به درستی در جامعه محقق می گردید، وضعیت مسلمانان و پیروان دین مقدس محمدی این چنین نمی ماند و هم اینک مسلمانان در قله تمدن، علم، فرهنگ و اقتدار و قدرت بودند و چه بسا پرچم مقدس "لااله الا الله و محمد رسول الله" بر فراز تمام کاخ ها و ساختمان های دنیا به اهتزاز در می آمد.

 

پ, 05/07/1400 - 15:29

عید غدیر خم فرصت جبران زیانکاری انسان

باید با دوستیِ علی، گذشته را شست و به برکت محبت مولا در درگاه الهی توبه ی مقبول کرد؛ و باید با تمسک به ولایتش و با اقتداء به روش و منش او، راه حق و صراط مستقیم را پیمود، از ظلم و ظالم تبری جست، به عدل و عدالت عمل کرد، در رفتار و گفتار و افکار، چه فردی و چه اجتماعی «هر چه را برای خود پسند می شود، برای دیگران نیز پسند شود»، و خلاصه علوی فکر کرد و گفت و زیست و به فرزند غائبش اقتدا و توسل جست تا در دنیا از زشتی های زننده اخلاقی و رفتاری و اعتقادی نجات یافت و در آخرت از ضرر و خسران ابدی رهایی پیدا کرد.

 

پ, 05/07/1400 - 15:26

تذکر روایاتی در مورد غدیر خم «قسمت اول»

امام صادق علیه السلام روز غدیر را روز اطعام الطعام می گویند. امام صادق علیه السلام فرمود: عید غدیر روزی است که خداوند دو برابر تعداد رها شدگان از آتش جهنم در ماه رمضان و شب غدیر و شب عید فطر از آتش جهنم رها می کند و گناه 60 سال را می بخشند.

 

پ, 05/07/1400 - 14:28

اهمیت عید غدیر

شیخ انصاری فرمود در جریان غدیر، پیامبر صلی الله علیه و آله در برابر صد هزار نفر، حضرت علی علیه السلام را با صراحت به وصایت خود برگزید و شما انکار کردید و گفتید غدیر نبوده یا اگر بوده چیز مهمی نبوده است، فقط سفارش به دوستی با علی علیه السلام بوده است. اشکال از ما بود که ما عید غدیر خم را با سر و صدا و شعار، بزرگ نداشتیم، از این رو چنین شد. چون غدیر فراموش شد، عاشورا بوجود آمد.

 

به مناسبت فرا رسیدن عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم، استاد محمد واعظی پور از اساتید حوزه علمیه قم با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به گفتگو پرداخت.

چ, 04/30/1400 - 19:56

حب امیرمؤمنان(ع) حب عدالت و تمام نیکی‌هاست

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد محسن فقیهی، استاد سطح عالی فقه و اصول حوزه، در گفت‌وگو با ایکنا، ضمن تبریک عید سعید غدیر خم به عنوان عید ولایت و اکمال دین، گفت: حوزه و روحانیت باید پیام‌رسان غدیر باشند و این پیام را به جهان و جهانیان برسانند.

 

ش, 05/18/1399 - 21:36

امام علی(ع) حق را نخ تسبیح استواری جامعه می‌دانند / انواع حق در نگاه امیرالمؤمنین

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد حسن پویا، شامگاه جمعه، ۱۷ مردادماه در نشست علمی «رابطه حقوق و سلامت جامعه از منظر نهج‌البلاغه» با تبریک عید سعید غدیر خم، گفت: یکی از مسائلی که در قرآن و سنت به آن اهمیت زیادی داده شده، حقوق است؛ بیش از ۲۰۰ بار کلمه حق غیر از واژه‌های حقا و حقه و ... به کار رفته که با احتساب آن به بیش از ۲۵۰ عدد بالغ خواهد شد.

ش, 05/18/1399 - 21:31

نفوذی‌ها مانع تحقق انتظارهای غدیری پیامبر (ص) از امت شدند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد سید عبدالفتاح نواب در ادامه سلسله برنامه‌های میعاد با عرفه و ویژه برنامه عید غدیر که با پیام آیت الله العظمی سبحانی به صورت مجازی برای زائران ایرانی برگزار شد، با تبریک عید سعید غدیر خم این روز را بسیار مهم و ارزشمند برشمرد.

 

ش, 05/18/1399 - 21:24

مردمسالاری دینی خروجی غدیر است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد سید جلال رضوی مهر عید غدیر را عید شکوه، بندگی و تواضع دانست و اظهار داشت: این عید بزرگ را باید به فرزند برومندش که امروز در بلندای قله دیدبانی اسلام ناب قرار دارد تبریک بگوییم.

 

وی با تاکید بر اینکه غدیر اوج مهربانی‌های غافله بشریت است، گفت: این عید تنها به تشیع و یا اسلام تعلق ندارد، بلکه همانند همان پیمانی که همه بندگان در روز الست با پروردگار بسته‌اند، به همه مخلوقات الهی تعلق دارد.

 

ش, 05/18/1399 - 21:21

غدیر اجازه سازش با مستکبران را نمی‌هد/ ولایت شاخص اسلام ناب است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، استاد کاظم سپاسی آشتیانی با اشاره به مسئله غدیر و ولایت، گفت: مسئله امامت جایگاه بسیار بالایی در دین دارد، چرا که در ادامه مسئله نبوت است و اگر دشمنان نسبت به این مسئله حساس هستند چون جایگاه ولایت را همان جایگاه اسلام ناب می دانند.

 

وی افزود: اگر ولایت را از دین بگیریم، این  همان اسلام تحریف شده و اسلامی می شود که می تواند با منافع استکبار و دشمنان سازش کند.  

 

اشتراک در RSS - عید غدیر خم