از جمله کارهای بنیادی امام سجاد تربیت نیروی انسانی برای دانشگاه امام باقر و امام صادق بوده است

چگونه است که امام سجاد علیه السلام در برهه ای از زمان می فرماید حتی 20 نفر هم نیستند که ما را دوست داشته باشند و پیرو ما باشند اما در زمان امام باقر علیه السلام می بینیم که از اقصی نقاط جهان اسلام و حتی جهان به سراغ امام باقر علیه السلام می آیند، این کار ناشی از یک برنامه ریزی و ایجاد ساختار بوده است که توسط امام سجاد علیه السلام انجام شده است و یکی از جنبه های خاص امام سجاد علیه السلام، تربیت نیروی انسانی برای کارهای تشکیلاتی امام باقر علیه السلام بوده است.

 

 

د, 01/11/1399 - 16:35

علت اصلی بی انگیزگی تحصیلی در میان طلاب عدم تناسب حوزه با انتظارات جامعه و انقلاب اسلامی است

استاد محمد جواد تاکی

اصلی ترین مساله ای که باعث شده است که طلبه هایی که زحمت می کشند و درس می خوانند دچار بی انگیزگی شده اند این است که آینده مبهمی را در مقابل خود می بینند و همین آینده مبهم سبب ناامیدی آنها می شود، مبهم بودن آینده ناامیدی به بار می آورد و این ناامیدی بی انگیزگی را در میان آنها به بار می آورد.

 

س, 09/28/1396 - 14:57

وظیفه اصلی اهل بیت مدیریت اجتماعی در جهت استقرار حاکمیت اسلامی است

استاد محمد جواد تاکی

آن چیزی که در تاریخ ثابت است این است که امام سجاد علیه السلام سالی هزار برده می خریدند و تربیت می کردند و آزاد می کردند این برده ها مربوط به مدینه و مکه نبودند بلکه مربوط به فتوحات جهان اسلام مثل ایران و مراکش و مصر و بعضا مربوط به کشورهای اروپایی بودند، امام سجاد علیه السلام بدین واسطه کار تشکیلاتی انجام دادند و کادرهای بسیار قوی برای ائمه بعدی ایجاد کردند که بسیاری از فرزندان این برده ها شاگردان امام صادق و امام باقر علیه السلام شدند که یکی از اینها زراره است، امام سجاد علیه السلام ادامه مسیر سیاسی و مقابله با حکومتی که امام حسین علیه السلام طی کردند را برعهده

پ, 08/04/1396 - 15:10

باید نظرات شیخ اعظم به صورت مقالات متعدد جمع بندی شود و برای آموزش بهتر در اختیار طلاب قرار گیرد

استاد محمد جواد تاکی

جمع بندی نظرات شیخ در موضوعات مختلف کم کم باید در بین اساتید شکل گیرد گاهی اوقات که مقاله ای که در رسائل نوشته می شود باید هم رسائل دیده شود هم مکاسب و هم کتاب های حاشیه بر استصحاب و مطارح الانظار شیخ دیده شود اگر این جمع بندی ها در اختیار طلبه ها قرار گیرد سرعت رشد علمی طلبه ها بالا می رود و انگیزه تحصیلی آنها هم رشد می کند و یک کار علمی خوب هم در این رابطه انجام می شود.

 

ج, 05/20/1396 - 12:42

تعطیلات دروس آزاد حوزه زیاد است

استاد محمد جواد تاکی

الان در مؤسسات تخصصی در سال 170 تا 180 جلسه درس برگزار می شود در حالی که تعداد کلاس درسی که در دروس آزاد تشکیل می شود به 100 جلسه هم نمی رسد و این مسأله در روحیه تحصیلی طلبه از جهت اینکه پشت کار طلبه را ضعیف می کند خیلی تأثیر می گذارد.

 

اشتراک در RSS - استاد محمد جواد تاکی